ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun. Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv.

För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål. Här bor människor med stark framtidstro!

Tjänsten som Kundtjänsthandläggare är placerad inom kommunens tekniska verksamhet. Här jobbar ett 60-tal medarbetare inom gata/park, VA och avfall. Vårt arbetsområde är hela kommunen och vi svarar för några av samhällets mest grundläggande funktioner. Verksamheten är indelad i fyra enheter vilka samarbetar med varandra i den dagliga driften. Enheterna stöds av ett antal ingenjörer, utredare och handläggare.

Nu söker vi en driven kundtjänsthandläggare till avfallsenheten, är du den vi söker?

Välkommen till oss!

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som kundtjänsthandläggare kommer du att arbeta i en bred roll som erbjuder stor variation. Du kommer främst att arbeta med arbetsuppgifter som rör ekonomi bokföring och fakturering. Du kommer även att arbeta med löpande kundkontakter via telefon, brev och e-post från kund, samt inkommande ärenden via e-tjänster. Frågorna kan bland annat kan röra abonnemang, fakturafrågor, felanmälan och taxefrågor inom VA-området.

Arbetet innebär också:
• Kontakter och samordning med personal och arbetsledare inom VA-området.
• Arbeta i datasystem för abonnemang och debitering. Vi använder idag EDP Future, som du även kommer att vara systemförvaltare för.
• Utredningar och inventeringar för abonnemang.
• Fakturering och bokföring.
• Kontrollera och kontera leverantörsfakturor.
• Delta i budgetarbete, uppföljningar samt bokslut.
• Framtagande av uppgifter för statistik.
• Administera byten och avläsningar av vattenmätare i READy Manager.
• Ansvara för kravverksamheten - påminnelser, inkasso, betalningsförelägganden, vattenavstängning hos kund.

Du kommer även att få möjligheten att driva vårt arbete med kommunikation och information inom VA-området med speciellt fokus på aktuella frågor. Utformning av information (annonser, tryckt information, Facebook). Du kommer också att vara webbredaktör för området Vatten och Avlopp.

KVALIFIKATIONER
För att lyckas och trivas i rollen ser vi att du har gymnasieutbildning inom ekonomi och bokföring, administration eller kommunikation. Det är önskvärt, men inget krav, om du även har eftergymnasial utbildning inom ekonomi.

Vi söker dig som har minst ett par års erfarenhet av att arbeta med ekonomi och bokföring samt med kundbemötande, gärna från kundtjänst eller liknande. Du har ett stort kundfokus och känner dig bekväm med att prata med och vägleda personer via telefon och e-post samt kan hantera ett snabbt informationsflöde. Du har bra förmåga att självständigt söka den information du behöver i arbetet och en drivkraft att lära dig mer.

Mycket god datorvana och kunskap inom Officepaketet och administrativa program är en självklarhet, du har lätt för att sätta dig in i nya datorprogram och system. Tidigare erfarenhet av ärendesystem som kundsystemet EDP Future och bokföringssystem är meriterande. Även tidigare erfarenhet av muntligt och skriftligt informationsarbete och att administrera hemsidor är meriterande.

Som person är du positiv och engagerad, du har ett genuint intresse av att leverera god service. Du är lyhörd och skapar förtroendeingivande relationer. För att lyckas i arbetet är du strukturerad, noggrann och tar stort ansvar för ditt uppdrag. Du har alltid kunden i fokus och drivs av att hitta lösningar på problem.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper

Mycket goda kunskaper i svenska är en förutsättning för att fungera i rollen, du är duktig på att uttrycka dig både i tal och skrift. Engelskkunskaper samt kunskap inom VA-branschen är meriterande.

ÖVRIGT
I Sollefteå kommun är ett antal tjänster inplacerade i säkerhetsklass enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585). För de tjänsterna ingår säkerhetsprövning i anställningsförfarandet.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb.

Första gången du söker ett jobb via Offentliga jobb, registrerar du dig på länken www.offentligajobb.se och skriver in dina uppgifter där. Du bör vara noggrann när du fyller i dina uppgifter, eftersom dina uppgifter ligger till grund för hanteringen.

När vi mottagit din ansökan får du en bekräftelse via mail.

Vi strävar efter mångfald och jämn könsfördelning inom Sollefteå kommun.

Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag.

Kundtjänsthandläggare till Sollefteå kommun

Ort
Utgår

2022-01-31

Ansök nu

Dela detta jobb