ekonomijobb.se

Under våren har vi byggt upp en bolagsgemensam kundtjänst som fungerar som ”en väg in” för samtliga kundärenden avseende såväl vatten- som avfallsfrågor. Nu behöver vi förstärka vårt team med ytterligare en duktig kundtjänsthandläggare och söker dig som vill vara med och ge våra kunder bästa tänkbara service.

Arbetsuppgifter och utmaningar

Inom kundtjänst arbetar vi med att handlägga ärenden från kund som bland annat kan röra abonnemang, fakturafrågor, felanmälan och taxefrågor. Vi ansvarar även för fakturering och kravhantering samt löpande uppdatering av kundregister och mätvärden. Utmaningen är att tillsammans med övriga medarbetare i vårt team behålla den höga servicenivån och det stora förtroendet hos våra kunder samtidigt som vi utökar ansvarsområdet. Du kommer att behöva lära dig nya verksamhetssystem och vara med och ta fram rutiner för olika typer av ärenden. 

Din profil

För att lyckas i rollen tror vi att du har gymnasieutbildning inom ekonomi eller administration samt erfarenhet av arbete inom kundservice. Du är van att handlägga ärenden både via system och telefon och du kan uttrycka dig väl både i tal och skrift. Som person är du serviceinriktad, kommunikativ, noggrann och lösningsorienterad.

I din tjänst kan du komma i kontakt med säkerhetsklassad information. Säkerhetsprövning och registerkontroll kommer därför att genomföras i samband med anställning.

Ansökan

Låter det intressant? Sök då tjänsten senast 10 augusti 2019. För ytterligare information om tjänsten kontaktar du Per Tennemar på 08-522 12 620. Våra fackliga representanter för Kommunal, Vision, Saco och Ledarna når du via vår växel 08-522 120 00.

Välkommen med din ansökan!

Mer om oss

Vi är en lärande organisation med mycket erfarenhet och kunskap till ditt stöd. Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande jobb med intressanta arbetsuppgifter, duktiga kollegor och ett mycket bra arbetsklimat. Dessutom erbjuder vi goda anställningsvillkor, digitala och flexibla arbetssätt, kontinuerlig kompetensutveckling samt en rad hälsofrämjande fördelar.

Logga

Kundtjänsthandläggare

Ort
Utgår

2019-08-10

Ansök nu

Dela detta jobb