ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Kundservicemedarbetare till kommande uppdrag i Stockholmsområdet

Företag Jurek
Ort
Utgår

2022-02-22

Ansök nu

Kundservicemedarbetare till kommande uppdrag i Stockholmsområdet

Har du några års erfarenhet inom kundservice och söker efter nya utmaningar?

Just nu söker vi på Jurek Business Support flertalet nya stjärnor med bakgrund inom kundservice till olika kunder inom Stockholmsområdet!

Arbetsbeskrivning

För kommande uppdrag söker vi kundtjänstmedarbetare till olika roller inom Stockholmsområdet.

Vanligt förekommande uppgifter inom denna typ av roll är daglig kontakt med kunder, både via mail och telefon där ditt ansvar är att leverera toppklassig service, både gentemot externa kunder men även kollegor internt.

Administrativa uppgifter förekommer också i denna typ av roll där du får stor möjlighet till att utveckla dina administrativa färdigheter!

Din profil

Vi söker profiler som har tidigare erfarenhet av kundservice och administration. Där du svarar mot kund både via mail och telefon, där service och kundens bästa står i fokus. Du har en stark kommunikativ ådra och att leverera förstklassig service är en självklarhet för dig.

Du är en van systemanvändare och lätt för att arbeta i flertalet olika affärssystem parallellt och har mycket goda kunskaper inom både svenska och engelska.

Intresseanmälan

Skicka gärna in din intresseanmälan för våra framtida roller inom kundservice genom att ansöka via www.jurek.se

Du blir anställd som konsult via Jurek Talents och arbetar hos någon av våra kunder i Stockholmsområdet. Som konsult hos Jurek Talents har du en personlig kontakt med din närmsta konsultchef som är expert på att coacha och guida dig till dina nya karrärsval och utvecklingsmöjligheter men även att finnas där som ett bollplank i alla möjliga situationer. Du får ett tryggt samarbete med din uppdragsgivare och kollegor men även tillsammans med din konsultchef, dit du som konsult alltid kan vända sig i stort som smått.

För att säkerställa en trygg anställning för våra konsulter är vi ett auktoriserat bemanningsföretag och medlemmar i Almega Kompetensföretag. Du som konsult omfattas av kollektivtalent gällande olika villkor om reglerar exempelvis försäkringar, pension, ersättning och semester.

Dela detta jobb

logga
Kundservicemedarbetare till kommande uppdrag i Stockholmsområdet

Jurek