ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Kundservicemedarbetare till internationellt fastighetsbolag

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-02-13

Ansök nu

Kundservicemedarbetare till internationellt fastighetsbolag

Har du ett stort intresse för service och fastighetsbranschen samtidigt som du är initiativtagande och har en positiv energi? Då tror vi att rollen som kundtjänstmedarbetare hos vår kund är tjänsten för dig! Här får du möjlighet att växa med ansvar i din roll och ha varierande och utmanande arbetsuppgifter där kontakten med människor är central. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Om tjänsten

Academic Work söker för kunds räkning en kundservicemedarbetare. Vår kund är ett av Sveriges största noterade fastighetsbolag. På det nyrenoverade kontoret på Söder arbetar mellan 80-100 personer i blandade roller inom bland annat fastighetsförvaltning, ekonomi och IT. Som kundservicemedarbetare kommer du arbeta på avdelningens servicecenter med härliga kollegor som samtliga jobbar inom företagets kundsupport. Din anställning kommer att påbörjas genom introduktion tillsammans med en mer rutinerad kollega, där du bland annat får lyssna på samtal.

Vi på Academic Work har ett långt gånget samarbete med företaget och har till och med tagit in fyra personer på avdelningen sedan pandemin bröt ut och det har gått alldeles utmärkt.

Detta är ett konsultuppdrag med start 7 januari, initialt till sista april.

Du erbjuds

  • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som person ser vi att du är serviceminded med skinn på näsan. Då frågorna i kundtjänsten rör människors boendesituation krävs att du kan stå på dig och samtidigt behålla lugnet i alla situationer. I gengäld erbjuds du en arbetsplats på ett stort fastighetsbolag, där du genom ett stort kontor får inblick i flera delar av bolaget. Många personer stannar kvar internt och avancerar till andra roller inom företaget.

Som kundservicemedarbetare kommer din roll bestå av att du med telefonen som främsta arbetsverktyg besvarar frågor från företagets nuvarande eller potentiella hyresgäster. Även förfrågningar via mail kan förekomma. Du kommer främst att arbeta genom ett ärendehanteringssystem och även med Office-paketet.

Frågorna är av blandad karaktär, men kommer beröra ämnen kring hyror, inkasso samt bostadsköer eller hur man går tillväga när man vill byta lägenhet.

Vi söker dig som

  • Har tidigare erfarenhet av kundservice via telefonen

  • Pratar och skriver svenska flytande

  • Har goda kunskaper i engelska

  • Med enkelhet tar till dig nya affärssystem

Det är meriterande om du arbetat med liknande arbertsuppgifter tidigare.

I den här rekryteringsprocessen lägger vi stor vikt i dina personliga egenskaper och motivering för tjänsten. Vi söker dig som är service minded, ansvarstagande och strukturerad. Vidare trivs du i en fartfylld roll där dina kommunikativa förmågor kommer till användning.

I din ansökan, se till att skicka med ett personligt brev där du motiverar väl varför just du är intresserad av tjänsten och varför du är Akelius nya kundstjänstmedarbetare.

Övrig information

  • Start: Omgående - 7 Januari (förtydliga eventuell uppsägningstid)

  • Omfattning: Heltid till sista april initialt

  • Placering: Södermalm

  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Kundservicemedarbetare till internationellt fastighetsbolag

Academic Work