ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Kundservicemedarbetare till internationell storbank

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-02-24

Ansök nu

Kundservicemedarbetare till internationell storbank

”-Jag får energi och daglig utveckling av att möta människor med olika bakgrunder och nationaliteter och jag har själv möjlighet att påverka hur långt jag kan komma i företaget. När jag går till jobbet känns det inte som att gå till jobbet utan till en plats där vi umgås och skrattar.” Så beskriver en kollega hos vår kund sin arbetsplats. Låter detta som något för dig? Har du erfarenhet från kundinriktade tjänster, ett intresse för att arbeta mot mål och vill jobba inom kundtjänst långsiktigt? Då tror vi det här är en tjänst för dig!

Om tjänsten

Är du en driven person som triggas av att arbeta efter mål och resultatuppföljning? Academic Work erbjuder dig en fantastisk möjlighet till ett meriterande heltidsjobb hos vår kund som är en marknadsledande leverantör inom bank och finans. Du får chansen att ta del av en gemenskap där ni ständigt utmanar och uppmuntrar varandra för att nå maximal utveckling.

Arbetsuppgifter

Som kundservicemedarbetare kommer du;

 • Via telefon ta emot samtal från både nya och befintliga kunder för frågor kring sparkonton och fordonsfinansiering

 • Vid inkommande samtal erbjuda både nya och befintliga kunder tilläggstjänster och informera om hela bankens produktportfölj

Då prestation och utveckling är någonting som vår kund uppmuntrar kommer du även att kontinuerligt erbjudas uppföljning med din teamleader som coachar, belönar och stämmer av din egen utveckling. För att sporra sina anställda anordnas interna tävlingar och teamaktiviteter. Samtidigt eftersträvas en god sammanhållning där ni som team har gemensamma målsättningar och möter framgångar och motgångar tillsammans.

Utvecklingsmöjligheter:

På uppdrag hos vår kund har du alltid någon som uppmärksammar dina styrkor och uppmanar dig att dela med dig av förslag till förbättringar. Det är bara du som bestämmer hur långt du vill gå och vi erbjuder dig bland annat möjligheter till interna rotationer mellan avdelningar för att variera och utmana ditt arbete. Framför allt kommer du till en plats där du vågar vara annorlunda, får göra din röst hörd och där skratt är en naturlig del av vardagen.

Vi söker dig som

 • Har ett starkt intresse för kundrelationer och trivs med telefonkontakt

 • Skriver och talar svenska för att kunna kommunicera med kunderna

 • Troligtvis har 1-2 års erfarenhet från tjänster inom kundservice/försäljning/butiksarbete/restaurang eller arbetat med kundhantering och service inom ett annat område. Alternativt erfarenheter från sommar- eller extrajobb inom områdena.

 • Mycket meriterande är om du arbetat via telefon alternativt arbetat med fordonsfinansiering och sparkonton. Har du något av detta får du gärna ange det redan i motiveringsrutan för din ansökan.

Som person drivs du av att arbeta efter mål och uppföljning och triggas av utmaningar i ditt arbete. Att du har lätt för att kommunicera och är en riktig team-player ser vi som en självklarhet! Det kan till och från vara ett högt arbetstempo och vi ser därför att du har ett effektivt tillvägagångssätt samt är stresstålig.

 • Tjänsten startar med en obligatorisk utbildning. Utbildningen sker på vardagar under kontorstid.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Januari

 • Omfattning: Heltid, långsiktigt

 • Arbetstid: Kontorstider, måndag-fredag 08:00-16:30

 • Placering: Solna Strand

Dela detta jobb

Kundservicemedarbetare till internationell storbank

Academic Work