ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Kundservicemedarbetare till Handelsbanken

Ort
Utgår

2021-12-05

Ansök nu

Kundservicemedarbetare till Handelsbanken

Nu söker vi dig (och ett gäng andra) som brinner för att ge ypperlig service, som är nyfiken på finansbranschen och som vill jobba heltid från så snart som möjligt till sista maj 2022! 

Om jobbet:
Jobbet går ut på att ge kundservice i världsklass! Du möter kunder i stort som smått - via mail, över telefon och fysiskt. Ditt främsta uppdrag är att skapa goda relationer och hjälpa till, antingen genom att du själv sitter på svaret, eller genom att du säkerställer att kunden får rätt hjälp av någon av dina kollegor. Givetvis får du en ordentlig introduktion och du samarbetar nära dina mer erfarna kollegor, så att du har bästa förutsättningar att lyckas med ditt uppdrag. Ingen kund är den andra lik, frågorna varierar, vilket gör att du utvecklas snabbt.

Om dig:
Vi söker dig som har fyllt 18 år och som har minst en ekonomisk gymnasieexamen. Eftersom service är så centralt i denna roll vill vi också att du redan har testat på detta yrke så att du vet att det verkligen är din grej. Kanske har du jobbat extra under studierna, eller så har du kommit en bit i arbetslivet och på något sätt arbetat med service längs vägen. Du behöver tala och skriva svenska flytande. Om du sedan tidigare arbetat inom just den här branschen och har någon Swedsec-licens med dig, är det mycket meriterande och uppskattat, men inget krav.

Som person är du öppen och kommunikativ. Du är nyfiken på andra och gillar att lösa problem, stora som små. Sinne för ordning och reda är också en bra egenskap att ha, då jobbet innebär att arbeta i flera system och med många olika frågor i en komplex miljö. Utöver detta söker vi dig som uppskattar ett nära samarbete med dina kollegor.

Det praktiska:
Jobbet är en visstidsanställning från så snart som möjligt till sista maj 2022. Du blir anställd av Handelsbanken. Det finns tre geografiska områden där dessa jobb är placerade, och när du söker jobbet får du uppge var du helst vill jobba i det fall det blir du som får jobbet. 

Om rekryteringsprocessen:
Vi strävar efter en transparent och inkluderande rekryteringsprocess. Denna rekrytering sker därför helt utan cv, och vi önskar heller inget personligt brev från dig. I första steget får du fylla i dina kontaktuppgifter och besvara ett antal urvals-frågor. Uppfyller du våra krav är nästa steg i processen att fylla i screeningtest. Testerna använder vi för att på ett så objektivt och rättvist sätt som möjligt undersöka hur väl du motsvarar de personliga kompetenser vi söker. Om du motsvarar vad vi söker är det sista steget att träffa oss i en personlig intervju.

Sök gärna jobbet redan idag, men allra senast den 5 december!

Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till mig, Josefin.

Kontaktperson

Josefin Malmer
0733887077
josefin@homeofr.se

Dela detta jobb

Kundservicemedarbetare till Handelsbanken

Home of Recruitment AB