ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Kundservicemedarbetare till Eltel!

Företag Barona
Ort
Utgår

2021-12-12

Ansök nu

Kundservicemedarbetare till Eltel!

 

Just nu söker vi en kundservicemedarbetare för extrajobb på Eltel i Göteborg! Tjänsten som kundservicemedarbetare är på deltid främst under större semesterperioder (såsom jul) och vid sjukdom bland personal. Det är ett jobb för dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill bredda dina kunskaper inom kundservice per telefon och mail!

Detta är ett konsultuppdrag och du blir anställd av Barona som arbetsgivare.

Om Eltel
Eltel är en ledande nordeuropeisk leverantör av tekniska tjänster till infranetbranschen. De erbjuder ett brett tjänsteutbud; från underhåll och uppgraderingstjänster till större projektleveranser och de har samarbeten med flertalet välkända nätoperatörer. 

Om tjänsten som kundservicemedarbetare
I tjänsten som kundservicemedarbetare arbetare du koordinerande gentemot uppdragsgivarens kunder. Du kontrollerar och följer upp leveranser och installationer, både internt och externt. Det kan t.ex. handla om att boka installationer gentemot privatpersoner och följa upp förseningar. Ditt främsta arbetsredskap kommer att vara telefonen.

Några typiska arbetsuppgifter

 • Ringa uppdragsgivarens kunder för att boka installationer

 • Ärendehantering i system

 • Uppföljning och kontroll

 • Intern kommunikation

Du kommer alltså vara en nyckelspelare för att kundupplevelsen är så bra som möjligt. I din roll har du kontakt med kund, tekniker, produktionsledare samt arbetar tätt med teamchef.

Om dig
För att vara framgångsrik i rollen som kundservicemedarbetare har du lätt för att samarbeta och är trygg i din kommunikation med andra människor per telefon. Det är ett stort plus om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med kunder.  

 • Studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%

 • Slutförd gymnasial utbildning

 • Talar och skriver flytande svenska samt goda kunskaper i engelska

Dina personliga egenskaper

 • Är lösningsorienterad, ansvarstagande och engagerad i ditt arbete

 • Tar initiativ och uppvisar god social förmåga 

 • Är flexibel, gillar att ge service av hög kvalitet samt fullgör arbetsuppgifter på ett affärsmässigt sätt

 • Är bra på att planera och prioritera under hög arbetsbelastning och tidspress

Vad erbjuder vi dig?
Det här är ett drömjobb för dig som vill få praktisk erfarenhet inom administration och koordinering på ett stort välkänt företag inom nätverksbranschen samt vill skapa nya värdefulla kontakter och bredda ditt kontaktnät. Som konsult hos Barona är du anställd av ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal och du får en dedikerad konsultchef som du har regelbunden kontakt med.

Ansökan
Välkommen att ansöka genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post men för specifika frågor om tjänsten eller processen, hör av dig till Isabelle Hyllienmark på isabelle.hyllienmark@barona.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Kundservicemedarbetare till Eltel!

Barona