ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Kundservicemedarbetare/administratör till ett familjärt bolag i Göteborg

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2021-12-01

Ansök nu

Kundservicemedarbetare/administratör till ett familjärt bolag i Göteborg

JiWa® är ett företag som sedan starten 1970 specialiserat sig på förvaringslösningar till industrier, laboratorier, kontor, myndigheter och skolor.
Företaget har som målsättning att bli den naturliga leverantören då kunden vill lösa ett förvaringsbehov. Detta genom att erbjuda bästa produktsortimentet, hög kvalitet och en tydlig kommunikation med sina kunder.
Varje år levereras drygt 10 000 skåp varav närmare en tredjedel exporteras, huvudsakligen till Frankrike, Tyskland, Norge och Danmark.

Vill du arbeta brett inom kundservice och administration på ett familjärt bolag på Danska Vägen i Göteborg? Trivs du i en varierande roll där ditt huvudsakliga fokus är kundservice, orderhantering och administration men där du också kan få möjligheten att arbeta med viss försäljning och support mot bolagets kunder. Du som söker är tillgänglig för en omgående start, har en bred profil och en prestigelös inställning.   

ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av: 

  • Fakturering

  • Orderhantering

  • Kundsupport 

  • Allmän administration

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Då JiWa är ett mindre bolag ställer rollen krav på din personliga lämplighet och vi söker dig som är noggrann, prestigelös, ansvarstagande, positiv och inte drar dig för att hugga tag i det som behövs göras. Du vill vara en del av ett mindre team där alla ibland arbetar gränsöverskridande om arbetssituationen kräver det. Du har sannolikt tidigare arbetat med både enklare ekonomi, orderhantering, fakturering och allmän administration. 

  • Tidigare erfarenhet av kundservice/ordermottagning och administration

  • Du är bra om du har tidigare erfarenhet av orderhanteringssystem/affärssystem

  • Du har god allmän datavana samt kunskaper i excel

  • Du har lätt för att hantera siffror och enklare uträkningar

  • Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift 

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som kundservicemedarbetare/administratör är en inhyrning där du blir anställd av oss på Eterni Sweden AB och sedan uthyrd till JiWa Jinvall Inredningar AB. Det finns goda möjligheter att inhyrningen övergår i en anställning direkt hos JiWa Jinvall Inredningar AB. 

Sök tjänsten genom att klicka på "sök denna tjänst" högst upp på den här sidan. Eventuella ansökningar som kommer in mailledes kommer inte att behandlas på grund av GDPR. 

ÖVRIG INFORMATION
Då tjänsten ska tillsättas omgående arbetar vi löpande med urvalet så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Linda Peterson på.
 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela detta jobb

Kundservicemedarbetare/administratör till ett familjärt bolag i Göteborg

Eterni Sweden AB