ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Kundserviceassistent till Helsingborg.

Ort
Utgår

2021-12-07

Ansök nu

Kundserviceassistent till Helsingborg.

Kort om tjänsten

Vi söker för kunds räkning en kundserviceassistent som kan börja omgående. Konsultuppdraget börjar omgående och sträcker sig t.om. 2/9 2022.

SÖKORD: kundservice, kundsupport, service, ärendehanteringssystem

Om verksamheten

Du blir anställd av Dreamwork och arbetar som konsult hos vår kund i Helsingborg.

Mer om tjänsten

Som kundserviceassistent kommer du att ta emot kundärenden per mail och telefon. Din uppgift är dels att utföra själva ärendet i kundens affärssystem men även att lägga beställningar, hantera reklamationer eller utföra ändringar i kundens abonnemang.

Din profil

Vi söker dig som älskar kundservice, som har erfarenhet av kvalificerat kundservicearbete och vana av att arbeta i ett ärendehanterings-/affärssystem. För att trivas i rollen ser vi att du är utåtriktad, lättlärd, strukturerad och har en naturlig känsla för service. Dessutom är du målmedveten och kommunikativ och trivs med att arbeta med telefonen som främsta redskap. Svenska i tal och skrift är ett krav.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Dela detta jobb

Kundserviceassistent till Helsingborg.

Dreamwork Scandinavia AB