ekonomijobb.se

Kundreskontramedarbetare

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-06-28

Ansök nu

Kundreskontramedarbetare

Nu har du möjlighet att bli en del av vår kunds kundreskontrateam i Malmö. För denna tjänst söker vi en person som vill jobba med service och har en god kommunikation-och samarbetsförmåga. Har du erfarenhet av ekonomirelaterade arbeten, gärna innehållandes kundkontakt kan du vara den vi söker. Sök idag då det är start omgående!

Om tjänsten
Academic Work söker för vår kunds räkning en person till kundreskontrateamet som sitter i Malmö. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget är ett vikariat och löper initialt till och med augusti med chans till förlängning.

Arbetsuppgifter

  • Telefonservice till uppdragsgivarens kunder

  • Hantera inkommande ärenden så som ekonomiska transaktioner, underlag till bokföring, utredningar samt ekonomiska frågor kring betalningar m.m.

Arbetet fördelar sig på telefonservice mellan 8-12 och övriga arbetsuppgifter hanteras på eftermiddagarna. Övriga arbetsuppgifter innefattar exempelvis hantering av kundreskontraposter samt övriga administrativa uppgifter.

Vi söker dig som

  • Har något års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

  • Du har mycket goda kunskaper i svenska språket då kommunikation internt och med kunder, samt all dokumentationen sker på svenska.

  • Har en god datorvana

Det är meriterande om du har erfarenhet av affärssystemet M3/Movex och om du har arbetat med kundkontakt via telefon tidigare.

Som person är du:

  • Noggrann

  • Initiativtagande

  • Har god kommunikation- och samarbetsförmåga

Övrig information
Start: Omgående

Omfattning: Heltid, till och med augusti med chans till förlängning

Placering: Malmö

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Kundreskontramedarbetare

Academic Work