ekonomijobb.se

Vill du vara med på en dynamisk tillväxtresa tillsammans med Aspia? Är du nyfiken som person och brinner för kundrelationer? Då har vi möjligheten för dig! 

Företagspresentation
Aspia är ett helt nytt bolag med mer än 169 års erfarenhet i bagaget. Idag har företaget mer än 1450 anställda som arbetar med redovisning, lön och rådgivning på över 70 kontor i Sverige. Aspia erbjuder en mängd tjänster för företagandets alla faser så att du kan göra det du är bäst på – ännu bättre!

Rollen
Arbetet för dig som redovisningskonsult är omväxlande och du arbetar i team om tre tillsammans med en redovisningsassistent och en kundansvarig. På Aspia arbetar du efter tydliga processer och riktlinjer. I rollen som redovisningskonsult har du daglig kundkontakt samt flera löpande uppdrag som du koordinerar. Du kommer att utgå ifrån Aspias kontor i centrala Malmö och arbete ute hos kund förekommer ofta. Vidare handleder du och granskar redovisningsassistentens arbete samt slutför rapporten. Efter slutförande av rapporten kvalitetssäkrar kundansvarig arbetet. Dina arbetsuppgifter utgörs även av:

• Rådgivning
• Månatliga avstämningar 
• Bokslut och årsredovisningar 
• Deklarationsarbete 
• Rapportering

Du erbjuds
Möjligheten att vara drivande i ett företag som är i framkant i sin bransch samt vara med och påverka företagets utveckling. Stora karriärmöjligheter finns både att växa i rollen som redovisningskonsult, samt vidare till nästa nivå i företaget. Aspia är en modern arbetsplats som erbjuder sina anställda en rad olika utbildningar och förmåner. Detta är en rekrytering och tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start omgående.

Din profil
Vi söker dig som:

• Har högskole- eller universitetsutbildning inom ekonomi, gärna med inriktning redovisning
• Har 4-8 års erfarenhet av redovisning
• Har erfarenhet av kundkontakt 
• Kan behärska det svenska och engelska språket flytande i tal och skrift 
• Har god systemvana och intresse av att lära dig nya system
• B-körkort

Meriterande är om du är auktoriserad inom redovisning och har erfarenhet av att arbeta med Fortnox och/eller Visma. 

Som person söker vi dig som är noggrann, driven och som ger allt för att nå uppsatta mål. Du trivs med att arbeta så väl självständigt som i team samt brinner för att överträffa kunders förväntan. Vidare är du social, serviceminded och kommunikativ som person. Du har en tydlig roll på företaget och är van vid att arbeta efter tydliga deadlines och mål. Eftersom branschen innebär snabba förändringar och mycket kundkontakt är ett flexibelt tankesätt en förutsättning för att lyckas i rollen.

Intresserad?
Låter detta som en tjänst som skulle passa dig? Då vill vi att du söker tjänsten via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen. 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Cindy Hultman eller Sara Bergh på telefon 040 611 07 70. 

Välkommen med din ansökan!

Logga

KUNDFOKUSERAD REDOVISNINGSKONSULT TILL ASPIA

Företag Temp Team
Ort
Utgår

2019-06-06

Ansök nu

Dela detta jobb