ekonomijobb.se

Meritmind söker för HSB Östergötlands räkning en ekonom som trivs med kundkontakt och att erbjuda god service. Rollen är ett konsultuppdrag på minst 12 månader där du får en tillsvidare anställning på Meritmind.

På HSB erbjuds du ett spännande konsultuppdrag i ett utvecklingsinriktat och modernt företag som har en historik och tradition att bygga vidare på. HSB Östergötland har sedan 1920-talet varit en ledande aktör för att utveckla det goda boendet.  Du blir starkt bidragande till att deras kunder erbjuds fortsatt professionellt och kvalificerat stöd, när det gäller administrativa förvaltningstjänster. Rollen som kundansvarig ekonom är omväxlande och innebär ett ansvar för att behålla och utveckla befintliga kunder.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:  
Du kommer att ingå i ett team på åtta personer som gemensamt tar ansvar för att hålla en hög servicenivå mot samtliga kunder.

  • Ta hand om kunders behov av konsultation
  • Upprätta budget och bokslut
  • Uppföljningar och ekonomiska analyser
  • Administration av kundreskontra, leverantörsreskontra, hyres-och avgiftsreskontra och lånereskontra
  • Finansiell planering
  • Administration kring lägenhetsregister, överlåtelse av bostadsrätt och pantnoteringar.

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av självständigt arbete inom ekonomi. Du hanterar vant löpande bokföring och ren administration till att upprätta bokslut. Erfarenhet från fastighetsbranschen och föreningsliv är ett plus, men inget krav. Du är van att arbeta självständigt och hantera kundkontakter.

Personliga egenskaper 
Du beskrivs som en strukturerad person som gillar att ha ordning och reda på din arbetsplats. Vidare ser vi gärna att du är engagerad, social och serviceinriktad. Du har lätt för att skapa förtroendefulla och goda relationer med såväl kunder som samarbetspartners och kollegor.

Placeringsort: Linköping 

Tillträde: Enligt överenskommelse

Om Meritmind
Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering & ledarskap samt rådgivning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag 300 medarbetare.

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby, ”Snabbväxare” på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till ”Årets företagerska” under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till ”Alla tiders entreprenör” av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015, 2016 och 2017.

Kundansvarig ekonom till HSB Östergötland, Linköping

Företag MERITMIND AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-27

Ansök nu

Dela detta jobb