ekonomijobb.se

Kreditspecialist Fastigheter

Ort
Utgår

2019-05-27

Ansök nu

Kreditspecialist Fastigheter

Kreditspecialist med djup fastighetskompetens till Kredit inom Länsförsäkringar Bank 

Vill du vara en viktig del av bankens fortsatta framgångsresa? Kredit på Länsförsäkringar Bank söker dig som vill anta en roll som Kreditspecialist.  

Om jobbet 

  • Som Kreditspecialist arbetar du med att bereda, analysera och fatta kreditbeslut som ledamot i Centrala kreditkommittén (CKK). 
  • Du kommer ha särskilt ansvar för att bygga upp bankens struktur för analys och kreditbeslut av fastighetspropåer. I ansvaret ingår att ta fram relevanta analysverktyg, ta fram relevant analysmaterial och upprätthålla god kunskap kring fastighetsmarknaden i Sverige. 
  • Du har kontakt med länsförsäkringsbolagen och agerar som aktivt bollplank i kredit- och fastighetsrelaterade frågor.  
  • Du bereder större kreditpropåer i de fall där CKK inte är beslutsför. 
  • Du är delaktig i, och driver olika kreditrelaterade projekt. 

Utbildning och erfarenhet 

  • Du har relevant akademisk utbildning, t.ex. inom ekonomi eller liknande. 
  • Du har minst 5 års erfarenhet av kreditgivning och kreditbedömning, framförallt till fastighetsbolag. 
  • Du är intresserad av affären och helheten. 
  • Du är kommunikativ i både tal och skrift. 

Vem är du?  

Vi ser framför oss att du är en driven, självgående, tydlig och affärsmässig person som har lätt för att samarbeta i grupp. Du föredrar frihet under ansvar och har förmåga till självständig prioritering. Du har god analytisk förmåga och levererar med kvalitet även under tidspress. Befattningen kräver hög integritet och en lösningsorienterad inställning. Du anser att laget går för jaget. 

Om oss 

I en annons som ska publiceras externt skriver vi på följande sätt:  

Länsförsäkringar Bankär ett dotterbolag till Länsförsäkringar AB. Kredit ingår i avdelning Affär som består av ca 35 medarbetare. Affärs huvuduppgift är att utgöra det samlade stödet till länsförsäkringsbolagen och består av Kredit, AML och Bolagsstöd. Kredit ansvarar för bankens kredithantering och kredituppföljning samt för de regelverk som reglerar dessa områden. 

Engagemang, tillit, professionalism och öppenhet är det som driver utveckling hos oss. I vår organisation leder återkoppling och uppföljning av dina prestationer affären framåt. Samma öppenhet som vårt starka varumärke står för strävar vi även efter internt. Mångfald värderas högt i vår verksamhet och vi lägger stort fokus på hälsa för att skapa balans mellan jobb och fritid. 

Mer information och ansökan 

I denna rekrytering samarbetar Länsförsäkringar Bank med Blaq. Frågor om tjänsten besvaras av Joakim Isaksson, Senior Researcher på Blaq, telefon 0735-130315. 

Kort om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidare 

Sista ansökningsdag:
2019-05-27

Arbetsplats
Stockholm 

Dela detta jobb

Kreditspecialist Fastigheter

Länsförsäkringar AB