ekonomijobb.se

Jula erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Vi vill motivera människor att själva förenkla sin vardag och skapa sig ett aktivt och roligt liv. Jula finns idag i Sverige, Norge och Polen. Julas omsättning 2017 var 6,5 miljarder SEK.

Vi söker dig som vill ha en intressant och utmanande tjänst hos en ny och spännande aktör inom konsumentkrediter, Wästgöta Finans AB.  

Vi är en del av den välkända JULA-familjen som hjälpt hemmafixare och proffs sedan 1979. 2019 startade vi vårt kreditbolag och nu behöver vi bli fler. Du blir en del av ett startup-bolag med fördelarna av att ha ett starkt moderbolag i ryggen som stöttar oss finansiellt, strukturellt och varumärkesmässigt. Wästgöta Finans representerar folklighet, smidighet och hygglighet i varje del och detalj i kundens lånprocess. Därför blir du som kredithandläggare en viktig och central medarbetare hos oss. Vi ska vara tillgängliga för kunden när och där den behöver oss, och vill på ett schysst sätt hjälpa folk att uppnå sina mål genom att erbjuda trygga lån, helt enkelt. www.wastgotafinans.se

Det här gör man som Kredithandläggare  

I rollen som kredithandläggare ansvarar du för att administrera lån till privatpersoner. Det innebär att du finns tillgänglig för vår kund genom hela lånprocessen. Från ansökan till slutbetalning. Låneansökan sker digitalt via vår webbplats, och du kommer svara på inkommande frågor från kunderna i samtliga våra kanaler som mejl, sociala medier, chatt och telefon. Du blir ansvarig för att administrera lånen och hanterar dagligen den löpande kreditbedömningen i bolaget i samråd med övriga kredithandläggare i teamet. Du rapporterar till Kreditchef. 

Dina centrala arbetsuppgifter

• Svara på inkommande frågor från kunderna. Både befintliga och potentiella.  

• Inhämta kompletterande uppgifter i samband med låneansökningar och kreditbedömningar  

• Bistå Kreditchefen vid beslut och frågor kring och vid kreditbeviljning  

• Övriga administrativa uppgifter kopplade till kreditbedömning och lånutbetalning  

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter  

Du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi/finans samt gärna några års erfarenhet av ekonomiarbete inom kreditgivning eller närliggande bransch. För att trivas i rollen gillar du att bemöta kunder på ett trevligt och personligt sätt och har förmågan att skapa förtroende hos folk.  

Det här är du som person  

Du är strukturerad och ordningsam och trivs med att ha mycket igång samtidigt. Du tar gärna egna initiativ då du har en förmåga att se vad som behöver prioriteras. Du trivs när du har många parallella arbetsuppgifter samtidigt och du får möjlighet att utföra dem självständigt. Genom ett strukturerat arbetssätt utför du ditt arbete effektivt och med god kvalitet.  

Bra att veta  

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning med placering på vårt huvudkontor i Skara.  

Wästgöta Finans har kollektivavtal med Unionen för tjänstemän.  

Så här söker du  

Om du känner att du skulle passa för denna roll så tveka inte att söka direkt då vi håller intervjuer löpande.  

Sista ansökningsdag för tjänsten är den 30 mars.

Kredithandläggare till Wästgöta Finans

Företag Jula AB
Ort
Utgår

2019-03-30

Ansök nu

Dela detta jobb