ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Kredithandläggare till BMW Financial Services

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-29

Ansök nu

Kredithandläggare till BMW Financial Services

Vi söker nu en Kredithandläggare till en av världens mest framgångsrika tillverkare av bilar och motorcyklar - BMW Group.

Alla som jobbar inom BMW Group är stolta att leverera bilar och kundupplevelser med högsta kvalitet. Kunder över hela världen är stolta att köra en BMW. Vill du också vara stolt? Dela med dig av din passion för Kundsupport och Kredithandläggning!

Arbetsuppgifter

Som kredithandläggare arbetar du inom avdelningen New Business i nära samarbete med fem kollegor. Tillsammans ansvarar ni för att, utifrån BMW riktlinjer, utvärdera inkommande kundförfrågningar gällande finansieringslösningar. Teamet arbetar på ett effektivt sätt och har alltid kundens bästa i fokus.

  • Du svarar mot inkommande affärsförfrågningar och utför finansiella utvärderingar gällande kundens förfrågningar av finansieringslösningar.
  • Identifiera vilka möjligheter som finns för att säkra att finansieringskalkylen är fördelaktig för alla parter.
  • Genomföra mer avancerade bedömningar, vilket innebär tätt samarbete inom teamet
  • Supportera återförsäljare, förare och företagskunder gällande frågor kring deras finansiella möjligheter, både via telefon och mail.

Vem är du?

Du har minst en gymnasial utbildning, gärna inom ekonomi och tidigare erfarenhet inom kundsupport eller kundservice. Har du erfarenhet från kundnära relationer inom finansbranschen är detta starkt meriterande.

Dina personliga egenskaper väger dock tyngst i denna roll. Då du dagligen hanterar flertalet uppgifter samtidigt ser vi det viktigt att du har en flexibel attityd och att anpassa dig till olika typer av förändringar under dagen och tempoväxlingar ligger naturligt för dig.

Du är en positiv lagspelare som trivs i en serviceinriktad roll med olika administrativa uppgifter, där du kommunicerar med kunder via både via telefon och mail. BMW är ett internationellt bolag med många internationella kollegor inom bolaget varför det är av vikt att du kommunicerar obehindrat både på svenska och engelska.

Hur är det att arbeta hos BMW Financial Services?

Det krävs ett team med exceptionella färdigheter och en can-do attityd för att leverera förstklassig service. Det krävs människor som är beredda att göra det lilla extra för att hitta lösningar som tillfredsställer både kunders och även interna kollegors behov. Trivs du i en kultur med stort utbyte och ömsesidigt förtroende och vill du ta dig an en fartfylld roll tillsammans med ett mycket motiverat team? Kom till oss!

Mer information

Tjänsten är placerad på BMW Financial Services nordiska huvudkontor i Silverdal/Sollentuna. Lokalerna är moderna och innehåller bland annat en lunchrestaurang och gym med träningspass. I denna roll samarbetar BMW tillsammans med Jurek, vilket innebär att du är anställd som konsult hos Jurek men arbetar på uppdrag hos BMW.

Vi ser fram emot din ansökan via www.jurek.se Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se

Dela detta jobb

logga
Kredithandläggare till BMW Financial Services

Jurek