ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Kreditanalytiker Företagslån Aros Kapital

Företag Jurek
Ort
Utgår

2022-09-01

Ansök nu

Kreditanalytiker Företagslån Aros Kapital

Kreditanalytiker Företagslån

Aros Kapital är specialiserade på finansiella tjänster till företag såsom företagslån, fakturaköp och leasing. Under 2020 omsatte företaget ca 355 miljoner kronor med ett resultat på ca 100 miljoner före skatt. Våra kontor finns i Göteborg, Stockholm, Oslo, Örebro och London. Vi som arbetar här är drivna, målinriktade och engagerade. Arbetsklimatet genomsyras av högt tempo för att uppnå resultat, utveckling och framåtrörelse. För att trivas här bör du vara likasinnad och drivas av passion, lust och glädje.


Nu söker vi en ny kollega till Corporate Loans i Göteborg i rollen Kreditanalytiker Företagslån.

Arbetsbeskrivning

Till rollen som Kreditanalytiker Företagslån söker vi någon som är en utpräglad lagspelare, nyfiken och intresserad av nya affärer, marknader och länder och har ambitionen att bidra med såväl kunskaper, erfarenheter och klokskap.

Du kommer att i nära samarbete med övriga låneteamet, som består utav åtta medarbetare, och arbeta med beredning av nya kreditpropåer, föredragande i kreditkommitté, analys av befintliga engagemang samt ansvar för årliga omprövningar/prolongeringar. Du ansvarar också för kundkontakt med utgångspunkt av egen kundstock samt agerar bollplank i kreditanalysfrågor för Leasing- och Factoringavdelningen.

Vem är du?

För att lyckas i rollen som Kreditanalytiker Företagslån har du en kandidatexamen inom ekonomi och har du dessutom tidigare erfarenhet av att ha arbetat på bank är detta meriterande men inget krav Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har en pedagogisk och ödmjuk kommunikationsstil.

Du skulle beskriva dig själv som en noggrann, analytisk, tålmodig och självgående person med förmåga att hålla deadlines och komma i mål med uppgifter. Du betraktar dig som en öppen och transparent person som värdesätter vikten av goda relationer för att uppnå bästa möjliga förutsättningar för framgång.

Vad erbjuder Aros Kapital dig?

Du erbjuds ett spännande arbete i en dynamisk och fartfylld miljö där det finns en stor utvecklingspotential både inom tjänsten och företaget. Hos oss får du möjlighet att bygga en egen plattform med frihet under ansvar i en kontext där människor och prestationer uppmärksammas och premieras. Vi erbjuder dig möjligheten att bli en viktig spelare hos oss där din insats och ditt bidrag är av största vikt för vår gemensamma utvecklingsresa framåt.

Start

Tillträde så snart som möjligt enligt överenskommelse.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Aros Kapital med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Julia Järvholm på telefonnummer 031-712 83 50 eller julia.jarvholm@jurek.se. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl med hänvisning till GDPR.

Dela detta jobb

Logo
Kreditanalytiker Företagslån Aros Kapital

Jurek