ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Kravanalytiker

Ort
Utgår

2022-12-29

Ansök nu

Kravanalytiker

Att vakna på morgonen med längtan att gå till jobbet!

Vi har ett mål att alla som jobbar hos oss ska trivas så mycket att man vaknar med ett leende på måndag morgon. Vi är kanske inte Sveriges bästa bolag inom alla punkter men vi är Sveriges näst bästa bolag enligt Great Place to Work 2020. Vi tror att det beror på vår energi och nyfikenhet, vårt sätt att välkomna olikheter och våra erfarenheter som vi gärna delar med oss av.

De som jobbar kvar hos oss efter många år pratar om friheten att påverka sina uppdrag, sin arbetstid och sin utveckling. De pratar också om vår energifyllda kultur som består av lärande, wellness och öppenhet. Stoltheten över hur vi inte bara hjälper våra kunder utan även hur vi tar ett ansvar i vårt samhälle genom våra samarbeten med Suicide Zero, My Dream Now, Pink Programming, Convictus och Changers Hub.

B3 Upphandling strävar efter att bli Sveriges ledande konsultbolag för IT-sourcing. Vi hjälper våra kunder att dra nytta av digitaliseringens möjligheter genom att stötta våra kunder genom hela inköpsprocessen.

Som B3 Upphandling hos oss får du möjlighet att ta nästa steg i din karriär. Här får du stora möjligheter att påverka och utvecklas. Vi jobbar ofta i team bemannat med olika kompetenser/roller. Din uppgift blir att stötta våra kunder i inköpsprocessens tidiga faser.

I rollen som kravanalytiker kommer du att arbeta med några av Sveriges mest spännande och intressanta kunder och projekt och:

  • Agera ansvarig kravanalytiker genom att ta fram metodik och struktur samt leda arbete kring kravinsamling i inköpsprojekt

  • Ansvara för inköpsprojektets tidiga faser

  • Samarbeta i teamleveranser med andra kompetenser/roller

 Vi tror att du har en bakgrund som Kravanalytiker och har erfarenhet och kunskap från/inom:

  • Erfarenhet av att jobba med behov och kravinsamling i en komplex miljö med många intressenter (minst 5 år)

  • Erfarenhet av ett agilt arbetssätt (Scrum/Kanban)

  • Erfarenhet av att hålla i workshops

Läs mer om hur det är att jobba på B3 och hur vi arbetar med vår wellness och våra sociala initiativ här

Klicka på ansökan eller tveka inte att kontakta Magnus Cronberg på telefonnummer: 0733-210 502 eller email: magnus.cronberg@b3.se

 

Dela detta jobb

logga
Kravanalytiker

B3 Consulting Group