ekonomijobb.se

Vi söker just nu en koordinator inom ekonomi/logistik till ett kul sommaruppdrag på Piwa Food i Stenkullen. Här får du möjligheten att jobba på ett framgångsrikt handelshus med många spännande produkter inom dryck och kolonialvaror. Låter det spännande? Skicka in din ansökan redan idag!

Rollen
Som koordinator kommer du att hjälpa till där det behövs, framförallt administrativa uppgifter. Du
kommer till exempel hjälpa till med ekonomirelaterade uppgifter så som fakturering men även
logistikplanering, bevakning av transporter och logistikflöden.

Vi ser att du är prestigelös då du ska kunna hjälpa till där det behövs, på olika avdelningar

Din profil
Vi letar efter dig som är ansvarstagande och har en positiv inställning och är initiativtagande. Du har ett analytiskt tänk och du trivs i rollen som problemlösare och gillar att se samband i siffror.

Du som söker:
- Har avslutad gymnasieutbildning gärna inom ekonomi eller logistik
- Har någon erfarenhet av logistik eller ekonomi
- Behärskar svenska i tal och skrift.
- Behärskar Excel och i har kunskaper i något affärssystem

Bra att veta!
Detta är en inhyrning via oss på TEMP-TEAM med start i juni till mitten av augusti. Tjänsten är belägen i Stenkullen och det finns goda tågförbindelser men det underlättar om du har körkort och egen bil samt bor i närheten.

TEMP-TEAM är ett auktoriserat bemanningsföretag vilket gör att du omfattas av aktuellt kollektivavtal för tex lön, försäkringar, semester & pension. För oss är det viktigt att Du trivs på Din arbetsplats vilket gör att Du kommer hålla en löpande kontakt med Din konsultchef.

Intresserad?
Du söker tjänsten via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen. VI kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Sara Rönneberg Carr 0733-84 48 50 eller Eva Mellquist, 0708-58 23 86 TEMP-TEAM.

Logga

KOORDINATOR TILL UTVECKLANDE SOMMARJOBB PÅ PIWA FOOD!

Företag Temp Team
Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-23

Ansök nu

Dela detta jobb