ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Koordinator husfabriker

Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-11

Ansök nu

Koordinator husfabriker

Vedum Kök & Bad inreder de skandinaviska hemmen med vacker, funktionell och långsiktig design. Vi utvecklar och tillverkar allt från kök och badrum, till tvättstuga och förvaring. Bolaget ägs av bröderna Magnus och Niklas Efraimsson och är Sveriges största familjeägda företag i sin bransch, med runt 470 anställda och med en årlig omsättning på cirka 770 miljoner kronor. Fabriken och huvudkontoret finns fortfarande kvar i det lilla västsvenska samhället Vedum, där allting började för 100 år sedan.

 

Koordinator till Vedum Kök och Bad

Våra befintliga kunder fortsätter att visa oss ett stort förtroende och vi har fått ett fint mottagande även hos nya kunder. Detta är vi självklart stolta över. Det är ett mycket gott betyg för företaget.

En av våra medarbetare har gått vidare i annan tjänst. Vi söker därför en ersättare inom affärsområde konsument & husfabriker.

Detta är ett omväxlande och utvecklande jobb som du har möjlighet att själv påverka. Här finns stora möjligheter till yrkesmässig utveckling i ett expansivt familjeföretag som lever efter mottot "ett personligt och tryggt val".

Din vardag

Arbetet innefattar ansvar för köks- och bad ordrar inom affärsområdet konsument & husfabriker i samverkan med övriga koordinatorer i gruppen. Du blir företagets kontaktperson gentemot våra husfabrikskunder, vilket innefattar uppritning av kök i vårt ritningsprogram Winner, orderregistrering, leveransbevakning mm. Arbetet sker i nära dialog med våra kunder samt säljare i våra egna utställningar.

Din uppgift i rollen är att alltid ge våra kunder bästa möjliga service. Vårt mål är nöjda kunder och vi når dit genom att arbeta med ständiga förbättringar och stor omsorg om allt vi gör.

Vem är du?

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning med teknisk eller ekonomisk inriktning samt några års relevant yrkeserfarenhet. För att göra ett bra jobb behöver du ha erfarenhet från kundservice. Det är särskilt värdefullt om du har erfarenhet från liknande kunder och i att bemöta byggarbetsplatsens uppkomna behov kring tekniska frågor om montering och logistik.

Du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga, goda kunskaper i att kunna uttrycka dig i tal och skrift samt grundläggande kunskaper om ABM 07.

Har du erfarenhet av ritprogrammet Winner och produktkännedom om köks- & badinredningar är det meriterande. Dina personliga egenskaper är viktiga och att du trivs och bidrar aktivt i en arbetsgrupp där alla jobbar tillsammans för att nå gemensamma mål.

Tjänsten

Tjänster avser heltid- 100% med placering vid vårt huvudkontor i Vedum.

Kollektivavtal

Tjänstemannaavtalet; TMF Trä- och Möbelföretagen – Unionen/Ledarna/Sverige Ingenjörer

Vill du veta mer?

Välkommen med frågor om tjänsten till säljchef Jonas Sandberg, tfn 0512-576 26, jonas.sandberg@vedum.se.

Allmänna frågor om att arbeta på Vedum besvaras av Maria Holgersson, HR-ansvarig tjänstemän, tfn 0512-577 22, maria.holgersson@vedum.se.

Ansökan

Din ansökan behöver vi ha senast den 20 november.

För att vi skall kunna förbättra oss i vårt rekryteringsarbete vill vi gärna att du anger i din ansökan hur du fått kännedom om den lediga tjänsten.

Registrering av dina person uppgifter.

I och med att du registrerar din ansökan samtycker du till att vi behandlar de personuppgifter som du lämnat för den aktuella tjänsten. Så snart tjänsten är tillsatt kommer vi att meddela de sökande som inte erbjudits anställning. Personuppgifterna avregistreras därmed.

Dela detta jobb

Logga
Koordinator husfabriker

Vedum Kök & Bad AB