ekonomijobb.se

Då vår nuvarande Kontorschef flyttar till Umeå för att coacha Björklöven, söker vi nu hans efterträdare.

På kontoret i Kiruna arbetar ett härligt gäng på 13 medarbetare. Som kontorschef är du ansvarig för affärsområde privat- och bolånemarknad samt företagsmarknaden och har det övergripande resultat-, försäljnings och personalansvaret. Du har även ett visst eget kundansvar. Då vi verkar i en förtroende- och regelstyrd bransch har du som chef ett stort ansvar för regelefterlevnad.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att coacha rådgivarna på kontoret och utveckla Sparbanken Nords serviceutbud till våra kunder. Du har också en aktiv roll inom näringslivet där du tillsammans med företagsrådgivarna möter företagen i dess olika utvecklingsfaser. En viktig del av arbetet är att utveckla relationer på marknaden och vara en självklar mottagare av nya affärsidéer och drömmar, som vi inom Sparbanken Nord kan vara en del i att förverkliga.

Som person är du initiativrik, lyhörd och har lätt för att engagera och utveckla din omgivning. Du är strukturerad, resultatinriktad och förtroendeingivande.

Du har ekonomisk examen på högskolenivå eller motsvarande ekonomiska kunskaper. Erfarenhet från bank- eller finansbranschen, samt nätverk inom näringslivet ser vi som meriterande. Så gäller även ledarerfarenhet och ett genuint intresse för ledarskap. B-körkort är ett krav. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Resor ingår till viss del i arbetet. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare. 

Sista ansökningsdag

2020-08-09

För mer information om tjänsten

Jörgen Svonni 

Regionchef Norr

 070-542 23 23

 E-mail

Lena Jonsson 

Facklig kontaktperson

 0980-68301

 E-mail

Hemsida

https://www.sparbankennord.se/

Placeringsort

Kiruna

 

 

Kontorschef till Kiruna

Företag Sparbanken Nord
Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-08

Ansök nu

Dela detta jobb