ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Har du tidigare erfarenhet av service och söker en flexibel tjänst som kontors- och ekonomiassistent en heldag i veckan som kan disponeras enligt överrenskommelse? Är du dessutom student med minst ett år kvar på dina studier? Då kan du vara den vi söker! Företaget har kontor ett stenkast från Humlegården och vi söker nu en kontors- och ekonomiassistent på deltid med start omgående. Låter det intressant? Vi går igenom ansökningarna löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Academic Work söker för vår kunds räkning en kontors- och ekonomiassistent på ca en heldag i veckan.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som kontors- och ekonomiassistent kommer du utöver att ansvara för att kontoret ser snyggt och fint ut assistera medarbetarna administrativt samt sköta den löpande bokföringen. Du kommer att bland annat arbeta med:

 • Leverantörsreskontra

 • Sköta delar av den löpande bokföringen

 • Inköp av t ex kontorsmaterial, mineralvatten, prenumerationer

 • Fylla på kaffemaskinen och kopieringspapper

 • Ta emot leveranser

Det är meriterande om du har kunskaper i Fortnox.

Vi söker dig som

 • Är student på universitet eller högskola och har minst ett år kvar på dina studier. Det är meriterande om du studerar ekonomi.

Vi tror att du är en person som ser vad som behöver göras och försöker hitta den bästa lösningen när du stöter på problem. Du är en praktisk och prestigelös person som drivs av att ge riktigt god service till dina kollegor. Vidare är du strukturerad och sprider en positiv energi.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: v.33

 • Omfattning: Ungefär en heldag i veckan, som kan disponeras enligt överrenskommelse

 • Placering: Sturegatan 38

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa påsts01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

 

Kontors- och ekonomiassistent 32h i månaden till företag vid Humlegården

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-09-03

Ansök nu

Dela detta jobb