ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Konsultuppdrag som Supplier Development Engineer

Företag AxÖ Consulting
Ort
Utgår

2022-08-21

Ansök nu

Konsultuppdrag som Supplier Development Engineer

För uppdrag som Supplier Development Engineer till en av våra kunder i centrala Örebro söker vi nu en konsult. I detta uppdrag kommer du bli anställd av AxÖ Consulting eller agera underkonsult.

Arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du bland annat att leda och stödja arbetet med att sänka leverantörskostnader, identifiera och eliminera risker i samband med nya leverantörer, identifiera och implementera förbättringar i processen hos leverantörer samt leda och stötta vid komplexa kvalitetsproblem.

Rollen kommer att innebära resor till den globala leverantörsbasen. Du kommer att rapportera direkt till Supplier Development för Europa.

Framgångsfaktorer

Vi ser att du som söker har gedigen erfarenhet från området och har tidigare arbetat med kvalitetsprocesser och statistik och är en fena på problemlösning.

Vi tror även att du har en akademisk utbildning som är relevant för tjänsten. Goda kunskaper i svenska såväl som engelska är ett krav. Det är meriterande om du tidigare arbetat som projektledare samt har kunskaper inom SAP, Excel och det övriga Officepaketet.

Det här är en tjänst för dig som trivs och triggas av att arbeta med strategiska insatser som genererar resultat på lång sikt. Du möter människor på olika nivåer och får möjlighet att visa din kommunikativa förmåga och goda förhandlingsvana.

Information

Detta är ett konsultuppdrag via AxÖ Consulting där du kommer att hyras ut till en av våra kunder i Örebro. Har du eget bolag kan du även arbeta som underkonsult via AxÖ Consulting.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsultuppdrag via AxÖ Consulting

För att du skall trivas och må bra på ditt konsultuppdrag arbetar vi kontinuerligt med att ge dig så goda förutsättningar som möjligt. Vi har mer än 50 års samlad erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen, vi vet därför hur viktigt det är att ge dig rätt grund att stå på för att vi tillsammans skall kunna bedriva en professionell konsultverksamhet.

Som konsult är du anställd av AxÖ Consulting men arbetar på uppdrag hos någon av våra kunder. Hos oss får du chansen att utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du stärker ditt CV på några av regionens, och till och med Sveriges, mest ansedda och attraktiva bolag. Att arbeta som konsult via AxÖ Consulting är tryggt, roligt och utvecklande samt ett bra sätt att få fart på karriären. För att du skall trivas erbjuder vi dig en fast månadslön, trygga anställningsvillkor och vi arrangerar regelbundet sociala aktiviteter så att vi kan lära känna varandra lite bättre.

Dela detta jobb

logga
Konsultuppdrag som Supplier Development Engineer

AxÖ Consulting