ekonomijobb.se

Konsultuppdrag som produktionskvalitetstekniker

Företag AxÖ Consulting
Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-12

Ansök nu

Konsultuppdrag som produktionskvalitetstekniker

BAE Systems Bofors AB
BAE Systems Bofors AB är ett högteknologiskt företag som utvecklar och integrerar vapensystem. Företaget har ca 380 anställda, samtliga är placerade i Karlskoga. BAE Systems Bofors har ett omfattande samarbete med underleverantörer i närområdet. De huvudsakliga produkterna som tillverkas av BAE Systems Bofors AB är artilleripjäser, marina pjäser, intelligent ammunition och fjärrstyrda vapensystem. Företaget tillhandahåller även teknologier och anpassat underhållsstöd. Företaget är en nationell resurs med unik spetskompetens vad gäller pjässystem inklusive avancerad ammunition.

På uppdrag av BAE Systems Bofors AB söker vi ytterligare en produktionskvalitetstekniker för ett längre konsultuppdrag. Anställning sker hos AxÖ Consulting och du blir uthyrd till vår kund.

Hos BAE Systems Bofors AB får du chansen att arbeta i ett globalt företag inom försvarsindustrin som hela tiden utmanar sig själva med ett mål i sikte – att vara bäst i världen.

Arbetsbeskrivning
Som produktionskvalitetstekniker ansvar du för att driva kvalitetsärenden samt kvalitetssäkra produktionen.

Dina främsta arbetsuppgifter omfattar bl a:
Arbeta med ständiga förbättringar i produktionen.
Utföra kvalitetskontroller vid delmontage.
Leda kvalitetsarbetet vid färdigt montage.
Framtagning, sammanställning och kvalitetssäkring av produktionsdokumentation.
Planera, genomföra, utvärdera och följa upp resultat från interna revisioner.
Avvikelsehantering
Profilbeskrivning
Vi ser gärna att du har en utbildning med teknisk- eller kvalitetsinriktning alternativt erfarenhet av produktionsteknik från en tung industri eller liknande arbete. Du har goda kunskaper i ritningsläsning och mycket god datavana. Kunskaper i SAP är meriterande.

Som person är du driven och får saker att hända. Du arbetar systematiskt och uppskattar såväl produktionsnära som teoretiska eller datorbundna arbetsuppgifter. Givetvis brinner du för kvalitet och förbättringar och du arbetar lika bra självständigt som i grupp.

Du har goda kunskaper i såväl svenska som i vårt koncernspråk engelska, i både tal och skrift. 

Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.

Information om ansökan
Detta är ett konsultuppdrag via AxÖ Consulting på initialt 6 månader med goda möjligheter till förlängt uppdrag eller fast anställning. Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess och säkerhetsprövning gjord av myndighet. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Angelica Mäenpää, AxÖ Consulting, 076-636 61 75.

Om BAE Systems Bofors
BAE Systems Bofors är en världsledande internationell högteknologisk koncern som utvecklar framtidens försvarssystem. Koncernen har fler än 84500 anställda och representeras i Sverige av affärsenheterna Weapon Systems och Vehicles med verksamhet i Karlskoga, Örnsköldsvik, Stockholm och Linköping.

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök: www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan. 

Anställningsform    Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    Omgående
Löneform    Månadslön
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Ort    Karlskoga
Län    Örebro län
Land    Sverige
Referensnummer    2020/31
Kontakt    
Angelica Mäenpää, 0766366175
Publicerat    2020-03-09
Sista ansökningsdag    2020-04-12

 

Dela detta jobb

Konsultuppdrag som produktionskvalitetstekniker

AxÖ Consulting