ekonomijobb.se

logga

Konsultuppdrag som HR administratör

Företag AxÖ Consulting
Ort
Utgår

2021-01-24

Ansök nu

Konsultuppdrag som HR administratör

Är du en serviceinriktad person som gillar att jobba med människor och som vill utvecklas inom HR-området? För kunds räkning söker AxÖ Consulting en HR administratör för ett längre konsultuppdrag med start under våren 2021. Som HR administratör kommer du att arbeta brett med HR-frågor och stötta avdelningen genom att ge god service och support.

Om tjänsten

Det här är en tjänst för dig som är i början på din karriär och som vill fördjupa dig inom HR. Dina arbetsuppgifter kommer att variera och du verkar inom hela HR-området men med fokus på personaladministration. Som HR administratör kommer du att stötta övriga i HR-teamet samt ha mycket kontakt med företagets chefer och personal. 

Förekommande arbetsuppgifter:

  • Administration i HR-system

  • Administrera anställningsavtal och stötta chefer i rekryteringsarbete

  • Vara behjälplig vid lönerevision 

  • Arbeta med rehabfrågor

  • Arbeta som en stöttande funktion vid arbetsrättsliga frågor

  • Ta fram månatliga rapporter och sammanställa personalstatistik 

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot personal och arbetsliv eller så har du en likvärdig utbildning som bedöms relevant för arbetet. Vi ser också att du som söker har något års erfarenhet av arbete med personaladministration/personalfrågor. Vidare har du god IT-kunskap och lätt för att arbeta i olika datasystem samt besitter goda kunskaper i svenska och engelska språket. 

Som person är du positiv, handlingskraftig, flexibel och engagerad. Du arbetar strukturerat, noggrant och är en duktig kommunikatör som lägger stor vikt vid god service. 

Information om ansökan

Detta är ett konsultuppdrag på ett år med start under våren 2021. Frågor om tjänsten besvaras av vår konsultansvariga Angelica Mäenpää på, angelica.maenpaa@axoconsulting.se.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Konsultuppdrag som HR administratör

AxÖ Consulting