ekonomijobb.se

Fasticon är ett bolag med konsulter inom rekrytering, kompetensutveckling och kompetensförsörjning - specialiserade på fastighetsbranschens behov. Vi är en del av Byggmästare Anders J Ahlström Holding. Sammantaget är vi i dag ett 70-tal anställda med huvudkontoret i Stockholm och regionkontor i Göteborg och Malmö.


Är du på jakt efter uppdrag inom hyresadministration? Skicka in din intresseanmälan till oss idag!

Tjänsten

För framtida interimsuppdrag söker vi på Fasticon Kompetens dig som vill arbeta som hyresadministratör. Tjänsten kan tänkas omfatta hyresadministration, avtal och ekonomifrågor. Exempel på arbetsuppgifter som kan förekomma är: uthyrning av lägenheter, upprätta hyresavtal, kontraktskrivning, in- och utbesiktningar, justering av hyror samt kontorsadministration.

Kvalifikationer

  • Gymnasieekonom eller annan ekonomisk bakgrund
  • Meriterande med tidigare erfarenhet från fastighetsbranschen
  • Goda datorkunskaper

Personliga egenskaper
Du har en hög servicekänsla, gillar att ta eget ansvar samt att du vill utveckla ditt ansvarsområde.

För att trivas i rollen som hyresadministratör har du ett strukturerat arbetssätt, är noggrann och har förmåga att prioritera. Du tycker om att lära dig nya saker samt att du värderar kvalitet, service och högt tempo. Du bidrar med din positiva personlighet och har förmåga att samarbeta och samtidigt lösa arbetsuppgifter självständigt.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som interim hyresadministratör passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.

För att söka tjänsten, registrera din cv på www.fasticonjobb.se.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Elin Eriksson på elin.eriksson@fasticon.se eller 073-4154311.

 

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se

 

 

Fasticon Konsultuppdrag hyresadministratör

Företag Fasticon Jobb
Ort
Utgår

2020-01-30

Ansök nu

Dela detta jobb