ekonomijobb.se

KONSULTER INOM SUPPLY CHAIN MANAGEMENT

Företag Combitech AB
Ort
Utgår

2021-10-19

Ansök nu

KONSULTER INOM SUPPLY CHAIN MANAGEMENT

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

Din roll

Till vårt kontor i Göteborg söker vi nu drivna och engagerade konsulter inom Supply Chain Management för uppdrag i regionen. Du kommer att arbeta självständigt eller i team för att hjälpa våra kunder att skapa effektiva lösningar.

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som är civilingenjör, högskoleingenjör eller civilekonom med nödvändig utbildning och med dokumenterad erfarenhet inom Supply Chain Management. Du har ett brinnande intresse för teknik och logistik och du är heller inte främmande för att ta på dig rollen som projektkoordinator- eller projektledare. Du har även en god förståelse och intresse för moderna IT-lösningar och ännu bättre är ifall du har erfarenhet ifrån bl.a. Qlik Sense och / eller Power BI. Vi arbetar bland annat inom områdena verksamhetsutveckling, materialplanering, industrialisering, produktionsutveckling, flödesoptimeringar samt process- och kvalitetsförbättringar.

Som person är du självständig och ansvarstagande. Du är van att samarbeta för att nå uppsatta mål, har en god analytisk förmåga och är drivande. Vidare är det viktigt att du är utåtriktad och relationsbyggande då arbetet innebär mycket kontakter såväl internt som externt. Du behöver kunna uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska. Har du erfarenhet från branscherna automotive, telekom eller försvarsindustrin är detta ett extra plus.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Dela detta jobb

KONSULTER INOM SUPPLY CHAIN MANAGEMENT

Combitech AB