ekonomijobb.se

Konsulter inom Koncernredovisning

Företag Prodiem
Ort
Utgår

2021-07-07

Ansök nu

Konsulter inom Koncernredovisning

Vi söker konsulter inom koncernredovisning till uppdrag hos våra kunder.

Till uppdragen söker vi dig som vill ta anställning som konsult eller dig som vill arbeta som underkonsult hos oss.

Uppdragen är belägna i:
Stockholm

Beskrivning av uppdraget:
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som konsult inom koncernredovisning. Vi arbetar med många stora kunder som löpande har behov av erfarna konsulter inom koncernredovisning. Det kan vara allt från att ingå i ett team till att du sitter som ytterst ansvarig med koncernredovisningen, konsolidering och rapportering etc.

Din profil:
Du är civilekonom och har gedigen erfarenhet av att arbeta med koncernredovisning i en större koncern. Du är systemvan och har erfarenhet av att arbeta i koncernredovisningssystem. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i ett internationellt bolag och är van att uttrycka dig på engelska i tal och skrift.

Som person är du självgående, strukturerad och lösningsorienterad. Du är driven och har lätt för att skapa kontakter och för att samarbeta. Du trivs i rollen som konsult där du få vara med och bidra med din erfarenhet samt även bredda din kompetens och få arbeta i nya branscher.

Vid intresse:
Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor kontaktar du Susanna Bergman 070-860 22 76.

Dela detta jobb

Konsulter inom Koncernredovisning

Prodiem