ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Konsultchef till Mpya Finance i Uppsala

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2023-02-24

Ansök nu

Konsultchef till Mpya Finance i Uppsala

Trivs du i det repetitiva, förutsägbara och stundtals statiska, där dagens största överraskning är att det blev en finsk pinne istället för en hallongrotta till tre-fikat? Blev svaret ja? Fint att se att du har en god självinsikt (för alla är ju olika), men då är du tyvärr inte rätt för oss.

Vi hade kunnat säga att vi behöver precis tvärtom – någon som snabbt kan anpassa sig till nya förutsättningar och prioritera om, någon som vill vidareutveckla både sig själv och sina kollegor och samtidigt någon som vet att inget händer av en slump – för det är DU som ser till att det sker. Talade vi till dig nu? Underbart, då är du kanske vår nästa KONSULTCHEF!

Vinka farväl till söndagsångest!

Vår högsta önskan är att få dela vår arbetsvecka (och ibland lite fritid) med dig, för det är det alla vill när man är som du är. Du har ett välutvecklat affärssinne och brinner för leveransen, utan att någonsin göra avkall på välmående, trivsel och genuinitet – för det är liksom hela vår utgångspunkt inom Mpya. Du är en van ledare med ett coachande förhållningssätt och besitter en förmåga att få folk runtomkring dig att känna sig sedda och uppskattade. Du är både nyfiken och långsiktigt relationsskapande och har en tydlig moralisk kompass som du följer i alla lägen. När varje dag är ett äventyr, så kan måndagen inte komma snabbt nog.

Passar ”kostymen”?

Jaa, det är ju inte som att vi har någon klädkod inom Mpya, för där är andra saker som vi prioriterar.

Vi tycker att det är viktigare att skapa förutsättningarna för att alla inom bolaget ska utvecklas, arbeta, lära sig av varandra och umgås – allt i den kulturtunga smältdegeln vi kallar Mpya. En för alla – alla för en.

Din roll kommer att kretsa kring att attrahera rätt talanger och successivt bygga upp ett team av seniora ekonomikonsulter som du sen har fullt personalansvar, men inte arbetsledaransvar över. Mån-fre kommer du stöttas i detta arbete av alla dina kollegor inom Mpya, men på helgen då vill vi faktiskt att du tar det lugnt. Arbetet går ju ingenstans.

Parallellt med ovan så har du nära kontakt med våra kunder för att säkerställa ett gott samarbete mellan alla parter. Dina tankar och idéer värdesätts och du har ett stort handlingsutrymme för att testa, helt enkelt. Blir det fel, så får vi väl tänka om. Det löser vi tillsammans såklart!

Kan du checka av?

Vi söker dig som är utbildad ekonom och som har ett antal års arbetslivserfarenhet från någon typ av ekonomifunktion eller kanske från att ha granskat en sådan. Har du dessutom erfarenhet från konsult- eller rekryteringsverksamhet så är det en fin och värdefull bonus. Som person trivs du med både det affärsmässiga, det konsultativa och det personliga inom denna bransch. Du är en utpräglad lagspelare och trivs i ett gäng där ”laget är större än jaget”.

Du är den som ser vikten i att bredda och utveckla ditt nätverk och du gör det med passion. Du vet att det är bara genom uthållighet och långsiktighet som man lyckas fånga de allra bästa och mest lämpade talangerna till Mpya. Du får gärna komma med nya perspektiv och udda tankar och du kommunicerar med lätthet på svenska och engelska.

Redo för nästa steg?

Ring eller ansök online, och gör det gärna så snart som möjligt. Varmt välkommen att kontakta Hanna Bulldra på 0733-68 16 61 för mer information. Du kan också hitta oss alla med kontaktuppgifter på www.mpyafinance.se. Vi berättar gärna mer eller varför inte kolla in och bläddra i vår fina kulturbok!

Varmt välkommen till Mpya Finance!

 

Dela detta jobb

Konsultchef till Mpya Finance i Uppsala

Mpya Finance AB