ekonomijobb.se

Logo

Konsultchef till entreprenöriellt bolag i city!

Företag Jurek Bemanning
Ort
Utgår

2019-04-06

Ansök nu

Konsultchef till entreprenöriellt bolag i city!

Arbetsuppgifter
För kunds räkning söker vi nu dig som vill vara med och utveckla bolagets konsultverksamhet! Det innebär att du hanterar allt från första kontakt med kandidat till avtal och konsultadministration. I rollen kommer du att ha kontakt med både kunder och konsulter runt om i landet. Mestadels av kontakten kommer att ske på telefon där du säljer in bolaget till blivande konsulter och ansvarar för förhandling med kandidater. Du kommer att ha stort eget ansvar och mandat, samtidigt som du blir en del av ett starkt team med målet att tillsammans bygga ett attraktivt varumärke. Du arbetar i en bred roll där du har du fullt kund- och bemanningsansvar, vilket bl.a. innebär att du:

  • Skapar kontakt och bygger nätverk med potentiella kandidater inom vård- och omsorgssektorn
  • Kontaktar och bygger relationer med kunder
  • Schemalägger konsulter och ansvarar för attestering av tidrapporter och fakturor
  • Genomför intervjuer, tar in referenser och gör bakgrundskontroller på sökande och underkonsulter

Vem är du?
Vi söker dig som är målmedveten och engagerad. Du söker en arbetsplats där du kan utvecklas och ser möjligheter snarare än hinder. Det är meriterande om du har erfarenhet av försäljning men det viktigaste är att du är en duktig relationsbyggare och förhandlare. Du trivs i en miljö där du får arbeta mot uppsatta mål ii ett högt och fartfyllt tempo. Du drivs av affären men har inga problem med att även arbeta administrativt. Vidare är du förtroendeingivande, kommunikativ och självgående.

Vi erbjuder
Vi erbjuder vi dig möjligheten att vara med och utveckla och utvecklas i ett ungt och växande bolag. Du kommer att tillhöra ett härligt team om fyra där det finns stora möjligheter att utvecklas i dig själv och din yrkesroll. Tjänsten är lokaliserad i centrala Stockholm och det är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse.

Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Angeliqa Haapanen på angeliqa.haapanen@jurek.se. Urvalsprocessen sker löpande och du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Dela detta jobb

Logo
Konsultchef till entreprenöriellt bolag i city!

Jurek Bemanning