ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Konsult för arkiv till myndighet i Växjö

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-09

Ansök nu

Konsult för arkiv till myndighet i Växjö

Nu söker vi konsult för arkivarbete under två veckor i december. Har du erfarenhet av att arbeta med arkiv eller som registrator och är tillgänglig för att arbeta på plats i Växjö? Välkommen in med din ansökan! 

Arbetsuppgifter

Detta konsultuppdrag innebär att utföra aktomläggning och andra enklare akrivvårdande åtgärder för en statlig myndighet. Du kommer att utföra rensning av arkivskadligt material.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad arkivarie eller registrator och har erfarenhet inom sådant eller likvärdigt arbete. Stor vikt läggs vid noggrannhet och förmåga att följa instruktioner.

Du erbjuds

Uppdraget är på heltid, 100 %, under två veckor i december. Du erbjuds ett konsultuppdrag via Jurek hos vår kund. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Kandidatansvarig Livija Bekkhus på livija.bekkhus@jurek.se.

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Dela detta jobb

Logo
Konsult för arkiv till myndighet i Växjö

Jurek