ekonomijobb.se

logga

Konsult Finansiell kommunikation

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-08-08

Ansök nu

Konsult Finansiell kommunikation

Narva är en av Sveriges ledande kommunikationsbyråer med särskild expertis inom finansiell kommunikation, hållbarhet, life science, PR, digitala kampanjer och public affairs. Narva har en stark utveckling, en bred kundlista av ambitiösa och välkända kunder och vi behöver bli fler.
Nu söker vi en Konsult som vill arbeta med kommunikationsprojekt för våra börsbolagskunder. Uppdragen är breda och handlar om strategisk och taktisk rådgivning runt den finansiella kalendern, börsnoteringar och kvartalsrapporter samt års- och hållbarhetsredovisningar. Tjänsten är en heltidstjänst med placering i Stockholm.

Vem är du?

Vi tror att du har ett antal års erfarenhet från corporate- eller finansiell kommunikation på byrå eller börsbolag. Du förstår kapitalmarknaden, har ett starkt intresse för näringsliv och aktiemarknad och är väl förtrogen med svensk kod för bolagsstyrning. Som person är du en naturlig relationsbyggare som gillar att ha mycket kundkontakt. Du är strukturerad och ansvarstagande. På Narva kommer du in i en dynamisk miljö som präglas av kreativitet och affärsskapande. Dina kollegor har olika bakgrund och expertkompetenser vilket skapar stor potential för din egen utveckling. Narva har en platt organisationsstruktur, vilket gör att du snabbt får eget ansvar och stora möjligheter att påverka din arbetsdag.

I din roll ingår:

• Strategisk rådgivning och praktiskt arbete kring kvartalsrapporter och presentationer, kapitalmarknadsdagar och bolagets rapportering i syfte att tydliggöra bolagets position mot kapitalmarknaden.
• Utifrån kunskap om och förståelse för logiken i kapitalmarknaden kunna guida kunderna till rätt budskap och aktiviteter.
• Rådgivning rörande IPO:s och M&A-kommunikation
• Att etablera sig som ett viktigt stöd till kunder i både strategiska och taktiska kommunikationsfrågor.
• Att identifiera behov och föreslå lösningar för kunden tillsammans med övriga expertkompetenser på Narva
• Vara drivande i pitcharbete för nya uppdrag
• I rollen ingår att i förlängningen ta kundansvar för ett par av Narvas börsnoterade kunder.

På Narva får du:

• Stort ansvar och möjligheter till egen utveckling från din första dag
• Arbeta med kommunikation på ledningsnivå i några av Sveriges mest välkända börsbolag
• Nya kollegor i form av ett starkt team av experter med olika bakgrund och med en tydligt hjälpsam kultur
• Vara med i den fortsatta utvecklingen av byrån, tillsammans med kollegorna och flera av de mest intressanta och ambitiösa kunderna, både i Sverige och internationellt

Vilka är vi?

Narva är en kommunikationsbyrå i stark medvind. Bland våra kunder finns bolag som Telia Company, SAS, Securitas, Getinge, Preem, AFRY, Boliden och Stena. Vi utsågs till Nordic Consultancy of the Year 2018 i SABRE Awards och är i final i samma tävling nu 2020. Flera av våra reportingprojekt har vunnit internationella priser under de senaste åren. I dag är vi cirka 60 medarbetare och har kontor centralt i Stockholm och Göteborg. Narva är en del av Ahead Group som är Nordens största byrånätverk. Du kan läsa mer om oss på www.narva.se

Ansök:

Vi samarbetar med Jurek Marketing & Communication i den här rekryteringen. Frågor om tjänsten besvaras av Lotta Köhler, lotta.kohler@jurek.se eller Martina Alexandersson, martina.alexandersson@jurek.se.
Urval och intervjuer kan komma att ske löpande så vänta inte med din ansökan.
Nyfiken på vad vi jobbat med det senaste året? Kolla här: https://theyearinbrief.narva.se/

Dela detta jobb

logga
Konsult Finansiell kommunikation

Jurek