ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Koncernredovisningsekonom till Securitas AB

Företag Prodiem
Ort
Utgår

2022-06-13

Ansök nu

Koncernredovisningsekonom till Securitas AB

Kundlogotyp

Securitas är en global kunskapsledare inom säkerhet. Securitas har kunder av alla storlekar, inom många olika branscher och kundsegment. Vi baserar våra säkerhetslösningar på kundens specifika behov utifrån olika kombinationer av stationär bevakning, mobil bevakning och fjärrbevakning, elektronisk säkerhet, brandskydd och trygghetslösningar samt riskhantering för företag. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 345 000 medarbetare skillnad. Securitas är börsnoterat i Large Cap-segmentet på Nasdaq Stockholm.

Läs mer på: www.securitas.com

Vill du få möjligheten att utvecklas i ett av Sveriges största multinationella företag? Vill du bli en del av ett stort, kompetent och engagerat koncernredovisningsteam? Lockas du av möjligheten att få lära av detta team och tillsammans fortsätta att leverera en högklassig finansiell och operativ rapportering? Då ska du definitivt söka rollen som Koncernredovisningsekonom på Securitas!

Vad Securitas erbjuder dig

Du kommer tillhöra Group Reporting teamet som består av sju seniora medarbetare med lång och gedigen erfarenhet inom koncernredovisning. Det är ett team med bra sammanhållning och som delar kunskap med varandra. Teamet ansvarar för konsolidering av den operativa rapporteringen som består av fyra geografiska divisioner och ansvarar även för den kvartalsvisa externa finansiella rapporteringen, både för affärssegmenten och för koncernen som helhet. Då Securitas är ett förvärvsintensivt bolag påverkas teamets arbete varmed de anpassar arbetsuppgifter och arbetsfördelningen inom teamet. Detta innebär att du som ny i teamet kommer att få möjligheten till varierande arbetsuppgifter och den första tiden få möjlighet att lära känna Securitas strukturer och teamets arbetssätt.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Koncernredovisningsekonom kommer du initialt ansvara för en geografisk division som består av ca 50 rapporterande enheter. I takt med att Securitas förvärvar och expanderar verksamheten kommer du övergå till att ansvara för Global Elektronisk Säkerhet, som är en av Securitas verksamhetsgrenar och som fungerar som ett tvärsnitt genom de geografiska divisionerna. Denna del av verksamheten är i ett expansivt läge och är strategiskt viktig. Dina primära arbetsuppgifter kommer bland annat att vara konsolidering, analys av rapportering, konsolidering av förvärv, kassaflödesanalys, kvartalsrapporter samt årsredovisning. Du kommer även att producera och utveckla rapporter och rapportpaket samt vara med i budget- och prognosarbete. På längre sikt får du även möjlighet att vara delaktig i diverse projekt. Att teamet vid behov roterar arbetsuppgifter innebär att alla kan agera back-up för varandra, vilket i sin tur innebär att du kommer få möjlighet att utvecklas inom flera områden.

Vem är du?

För att trivas i den här tjänsten som Koncernredovisningsekonom är du effektiv, uthållig och har god prioriteringsförmåga. Att leverera med kvalité är en självklarhet för dig och du ser till att ha en god struktur i ditt arbete. Då det händer mycket på Securitas är det viktigt att du har en positiv inställning till förändring och förnyelse samt trivs i att arbeta i ett högt tempo. Då tjänsten bygger på samarbete med såväl kollegor inom teamet som med dotterbolagen och även med andra avdelningar, fäster vi stor vikt vid din kommunikativa förmåga.

Din profil

Du har en akademisk utbildning inom ekonomi och har därefter arbetat minst 5 år med koncernredovisning som revisor och/eller som koncernredovisningsekonom. Oavsett om du är revisor eller koncernredovisningsekonom, är det viktigt att du har ett gediget intresse av och vill satsa på koncernredovisning. Du har troligen arbetat i en koncernmiljö och är van vid en internationell kontext, där du dagligen har använt engelska.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Securitas AB med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor kontaktar du Agnes Hallén på Prodiem, tfn 073-388 22 62 eller Sofia Gleistedt, tfn 073-344 22 86.

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

Dela detta jobb

Koncernredovisningsekonom till Securitas AB

Prodiem