ekonomijobb.se

Koncernredovisningsekonom – Stockholm City – start i början av september

Företag Prodiem
Ort
Utgår

2021-10-03

Ansök nu

Koncernredovisningsekonom – Stockholm City – start i början av september

Till ett investmentbolag placerat i Stockholm City, söker vi nu en Koncernredovisningsekonom som ska ansvara för koncernens fastighetsbolag och moderbolaget.

Till detta uppdrag söker vi dig som vill ta anställning som konsult eller dig som vill arbeta som underkonsult hos oss.

Uppdraget är beläget:

Stockholm City

Tid:

Start i början av september och 12-13 månader

Omfattning:

80-100%

Beskrivning av uppdraget:

Bolaget som ligger mitt i City investerar delvis i fastigheter både här i Sverige men även i andra länder.

Du kommer att ingå i ett ekonomiteam som består av 5 personer och rapportera till CFO. Du kommer att arbeta som Redovisningsansvarig för fastighetssidan parallellt med den som är Redovisningsansvarig för investmentsidan och till er hjälp finns två personer som sköter lite mer av den löpande redovisningen. I dina arbetsuppgifter ingår bokslutsarbete, skattedeklarationer, årsredovisning och rapportering samt visst löpande redovisningsarbete. Bolaget ägs privat och redovisningen sker enligt K3-regelverket.

Koncernredovisningen sker i Excel men det övriga redovisningsarbetet är i Hogia.

Din profil:

Du är troligen civilekonom eller liknande och har även sannolikt din grund inom revision ett par år sedan tidigare. Du är mycket trygg inom redovisningsområdet och kan koncernredovisning. Vi ser även gärna att du har arbetat inom fastighetsbolag tidigare och behärskar engelska obehindrat. Vi söker en självgående person som gillar att samarbeta och verka i ett glatt team. Det finns bra och väldokumenterade processer och rutiner. Ett perfekt uppdrag för dig som vill starta igång med ett nytt intressant uppdrag efter semestern på ett mycket väletablerat bolag!

Ansökan:

I detta konsultuppdrag samarbetar företaget med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor kontaktar du Maria Gerle 073-303 30 24.

 

Dela detta jobb

Koncernredovisningsekonom – Stockholm City – start i början av september

Prodiem