ekonomijobb.se

Koncernekonom till AAK i Malmö

Företag Mpya Finance
Ort
Kategorier
Utgår

2020-07-04

Ansök nu

Koncernekonom till AAK i Malmö

För att bibehålla vår ledande position inom vegetabiliska oljor och fetter är vi ständigt på jakt efter välutbildade, innovativa, kompetenta, engagerade och omsorgsfulla medarbetare. Vi erbjuder stimulerande internationella karriärmöjligheter på alla nivåer inom produktion, försäljning, kundinnovation och stödfunktioner i fler än 25 länder och försäljning i mer än 100 länder.

AAK:s arbete är uppbyggt kring våra kunders verksamheter och vi tror starkt på långsiktiga och starka relationer. Genom vårt unika utvecklingsarbete arbetar vi i nära samarbete med våra kunder för att utveckla lösningar som uppfyller kundspecifika behov.

Hos oss står initiativ, innovation, förbättringar och teamwork i fokus!

Känner du att det är viktigt för dig med balans i livet och en sund inställning till jobbet? Vill du bredda dina kunskaper inom ekonomi? Då kan AAK vara din nästa arbetsplats!

Vad erbjuds du?
Här erbjuds du att arbeta i en bred och ansvarsfull roll på ett av skånes största börsbolag där du ingår i ett team om 8 personer. AAK har kommit långt i sitt hållbarhetsarbete och här finns många utvecklingsmöjligheter.

Tjänsten är placerad i Malmö och du rapporterar till Jarl som är Director Financial Control & Tax. Här uppmuntras idéer och initiativ och man jobbar på ett lösningsfokuserat sätt.

Välkommen till en utmanande tjänst med ett omväxlande innehåll:

  • Driva förbättringsprojekt inom exempelvis skatt och redovisningsstandards
  • Treasury - backoffice för AAK Finance
  • Månads-, kvartals-, och årsbokslut för AAK Finance och AAK International.

Vem är du?
För att trivas i rollen känner du dig trygg inom redovisning.  Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och har minst 5-10 års arbetslivserfarenhet inom redovisning. Kanske har du inte jobbat med Treasury innan men du har ett stort intresse av att lära dig och att utvecklas.

Som person är du positiv, engagerad och prestigelös och du tar stort ansvar för vad du presterar. Du är analytiskt lagd samtidigt som du är noggrann, strukturerad och tycker om att jobba brett.

För att trivas i teamet är du lugn och trygg som person. Du har ett ödmjukt sätt och tycker om att kunna hjälpa andra.
På AAK hjälps alla åt och miljön är kamratlig. Med rätt driv och inställning kommer man långt!
Koncernspråket är engelska och du måste behärska svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?
Kom förbi oss på en kopp kaffe så pratar vi mer. Skicka gärna in ditt CV så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar AAK med MPYA Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna Andersson på tel. 070-6555730 eller johanna.andersson@mpya.se eller Kristina Bennet på tel. 070-3755075 eller kristina.bennet@mpya.se.

Ansökan sker via www.mpyafinance.se. Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

 

 

Dela detta jobb

Koncernekonom till AAK i Malmö

Mpya Finance