ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Kamux expanderar och söker en inköpare av transportbilar!

Företag Kamux AB
Ort
Utgår

2022-05-31

Ansök nu

Kamux expanderar och söker en inköpare av transportbilar!

Det går bra för Kamux och vi fortsätter att expandera! Våren 2021 slog vi upp dörrarna till vår nya megabutik i Kärra, Göteborg, med plats för över 300 bättre, begagnade bilar. Nu behöver vi dig för att utöka vårt utbud av både person - och transportbilar i Göteborg. Vi söker en relationsskapare med näsa för affärer och bakgrund inom försäljning av företagsbilar och/eller transportbilar. Vi lägger störst vikt vid din personlighet då du kommer att ha många kontakter och bransch relationer.

Arbetsuppgifter:

Som företagsinköpare kommer ditt fokus vara inköp av person - och  transportbilar från företag. Det är du som kommer att ha bäst koll på transportbils marknaden i Göteborg. Dina främsta arbetsverktyg är mail och telefon med syfte att värdera och köpa in bilar från auktioner, bilhandlare och enskilda företag. Relationsbyggande och förhandling är återkommande delar av arbetet. Det är viktigt att alltid ge bra service och vara på gott humör även under de mest fullspäckade dagarna.

Du arbetar i ett team mot högt uppsatta mål och ska ha en stark drivkraft att skapa goda resultat. 

Tidigare erfarenhet av inköp är inte ett krav men har du på något sätt skaffat dig kunskap om bilbranschen är detta ett plus.

För att lyckas tror vi detta passar in på dig:

  • Erfarenhet inom transportbilar/företagsbilar

  • Utåtriktad och bra på att skapa relationer      

  • Driven, positiv och problemlösande

  • Strategisk och näsa för affärer           

  • Hög arbetsmoral och trivs med många bollar i luften

  • Tävlingsinriktad lagspelare

  • B-körkort är ett krav. 

Vi erbjuder dig:

Ett härligt arbetsteam i en trevlig och motiverande arbetsmiljö inom ett snabbt växande företag. Du har kollegor inom inköp både i Göteborg, Stockholm och Malmö, tillsammans är ni ett stort och sammansvetsat gäng med härlig stämning! Goda utvecklingsmöjligheter och som ny på företaget ser vi till att ge dig den kunskap du behöver för att lyckas på jobbet. Goda insatser kommer att generera en konkurrenskraftig lön.

Placering är på vår inköpsavdelning i Göteborg med möjlighet att jobba hemifrån ca 3 dagar/vecka.

Ansökan:

Låter det här intressant och känner du att du inte kan vänta på att få börja jobba med inköp på Kamux? Skicka in ditt CV och personliga brev senast 31 maj via länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar på andra sätt än via vårt rekryteringssystem.

För mer information kontakta Teamledare inköp Göteborg Per Andersson, per.andersson@kamux.se , telefon  0730 52 72 45.  Vi ser fram emot din ansökan, gärna så snart som möjligt då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Dela detta jobb

logo
Kamux expanderar och söker en inköpare av transportbilar!

Kamux AB