ekonomijobb.se

logga

Kalkylsamordnare sökes till uppdrag på halvtid!

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-01

Ansök nu

Kalkylsamordnare sökes till uppdrag på halvtid!

Kalkylsamordnare/investeringscontroller sökes till uppdrag på halvtid! Har du flera års erfarenhet av att räkna på anläggningsprojekt? Har du erfarenhet av MAP Kalkyl? Läs då gärna vidare!

Till vår kund som är en förvaltning inom infrastruktur söker vi nu en kalkylsamordnare/investeringscontroller på 50%. Du kommer att stötta förvaltningen med investeringskalkyler, både stöd i framtagande av kalkyler i befintliga projekt samt med processutveckling.


Kalkyl och analys består av fyra personer och arbetar med kalkyler och analyser kopplat till både drift- och investeringsverksamheten. Under delar av 2020 är en person i gruppen föräldraledig och därför söker gruppen nu en extra resurs!

Arbetsuppgifter

  • Delta i utveckling av kalkylmallar och processbeskrivningar inom olika skeden av investeringsprocessen
  • Delta i metodutveckling inom specifika metoder som Successiv analys och Life cycle cost
  • Ta fram förslag på kalkylverktyg för förvaltningens investeringskalkylering
  • Delta som stöd vid framtagande av investeringskalkyler i aktuella projekt och program, både i åtgärdsval- och investeringsprocessen

Vem är du?

Vi söker dig som har högskoleutbildning som civilekonom, civilingenjör eller annan högskoleutbildning. Du har minst 5 års erfarenhet av kalkylering av större investeringsprojekt främst inom anläggning där du räknat från tidigt skede till färdigställt projekt. Du har kunskap av digitala verktyg och har använt ett eller flera olika verktyg för investeringskalkylering, t.ex. MAP kalkyl. Som person är du noggrann, en lagspelare och som gillar att lösa problem!

Du erbjuds

Du erbjuds en roll som investeringscontroller hos vår kund på 50%. Detta är ett konsultuppdrag med start i augusti till och med december. Kontoret är beläget på Kungsholmen.


Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Elin Hellenius på elin.hellenius@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Dela detta jobb

logga
Kalkylsamordnare sökes till uppdrag på halvtid!

Jurek