ekonomijobb.se

logga

Juristassistent till en av världens mest framstående advokatbyrå

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-22

Ansök nu

Juristassistent till en av världens mest framstående advokatbyrå

Vår kund är en av världens största advokatbyråer och söker nu ytterligare en juristassistent!

Här får du chansen till utveckling, ett självständigt och ansvarsfullt arbete där du får arbeta i en organisation med ambitiösa kollegor i en internationell miljö!

Arbetsbeskrivning
I rollen som juristassistent stöttar du byråns jurister och delägare i deras daglig arbete. Dina arbetsuppgifter kommer vara mycket varierande där din förmåga att snabbt byta fokus och prioritera om kommer till sin rätt.

I din roll ingår bland annat dokumenthantering av olika slag, strukturerat samla information, redigera och korrigera Word och Excel dokument samt sätta upp presentationer i Powerpoint

Vanligt förekommande arbetsuppgifter

  • Ärendehantering
  • Korrespondens med myndigheter, domstolar motparter och klienter
  • Korrekturläsning och översättningar, text- och språkbehandling
  • Redigering av dokument och kopiering
  • Övriga administrativa uppgifter som förberedelser inför utskick och seminarium, redigering av mallar, reseräkningar samt resebokningar

Vem är du?
Vi söker dig som har några års erfarenhet från en assisterande roll, gärna från advokatbyrå eller liknande. Du trivs i en organisation som präglas av ett högt tempo och att hålla en hög servicenivå är en självklarhet för dig samt att du sätter en stolthet i ditt arbete.

Du kommer arbeta i en internationell miljö vilket ställer krav på att du, utöver svenska, har mycket god förmåga att kommunicera på engelska, i både tal och skrift. Du har mycket goda kunskaper i Officepaketet.

För att bara framgångsrik i denna roll är du van att självständigt ansvara för dina arbetsuppgifter samtidigt som du har lätt för att samarbeta med andra. Du är prestigelös och har en "can-do" attityd.

Vi erbjuder
Detta är en spännande och ansvarsfull roll där du får chansen at utvecklas i din assisterade roll. Du får arbeta tillsammans med engagerade och drivna kollegor hos en av världens största advokatbyråer. Du får chansen att arbete i en internationell miljö som präglas av en god stämning och gemenskap.

Detta är inledningsvis ett konsultuppdrag om sex månader, där du är anställd via Jurek Rekrytering & Bemanning men arbetar hos vår kund som sitter i mycket fina lokaler mitt i Stockholm city. För rätt person finns mycket goda chanser till en direktanställning hos kunden. Tjänsten planeras att starta omgående.

Har du några frågor om tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se Vi intervjuar kandidater löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om Jurek
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Sökord: Juristassistent, Assistant, Assistent, Legal Assistant, Chefsassistent, Service, Administration, Juridik, Paralegal, Handläggare, Kvalificerad juridisk handläggare, Domstolshandläggare, Advokatsekreterare, Åklagarsekreterare, Konsultatsekreterare,M&A Coordinator, PA Assistant, Coordinator, Office Manager, Executive Assistant Contracts, Executive Legal Assistant

Dela detta jobb

logga
Juristassistent till en av världens mest framstående advokatbyrå

Jurek