ekonomijobb.se

Logo

Jurek söker redovisningsekonomer för kommande uppdrag

Företag Jurek Bemanning
Ort
Utgår

2019-08-30

Ansök nu

Jurek söker redovisningsekonomer för kommande uppdrag

 

Arbetsbeskrivning:

Ekonomi är ett av Jureks största affärsområden och vi ser idag en ökad efterfrågan på Redovisningsekonomer från våra kunder. Därför söker vi nu dig som har erfarenhet av arbete som Redovisningsekonom för kommande uppdrag. I rollen som Redovisningsekonom kommer du bland annat arbeta med löpande redovisning, genomföra fullständiga bokslut (månadsbokslut och årsbokslut), sammanställa årsredovisningar, momsredovisning och inkomstskatteberäkningar, samt diverse utredningar.

Kvalifikationer:

Du ska ha relevant högskoleutbildning och ha tidigare erfarenhet från ovan nämnda arbetsuppgifter. Du ska vara självständig i att genomföra fullständiga månads- och årsbokslut och snabbt kunna sätta dig in arbetet. Vi söker på juniora och seniora profiler. Vidare ska du ha goda kunskaper i Excel och officepaketet. Som person är du noggrann, drivande och självständig. Du gillar att jobba i team och du är både social och kommunikativ.

Om Jurek:

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Diana Lahoni på diana.lahoni@jurek.se

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande, så du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Dela detta jobb

Logo
Jurek söker redovisningsekonomer för kommande uppdrag

Jurek Bemanning