ekonomijobb.se

logga

Jurek Public söker konsulter inom ekonomi till offentlig sektor!

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-05-30

Ansök nu

Jurek Public söker konsulter inom ekonomi till offentlig sektor!

Har du tidigare erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete inom offentlig sektor? I sådana fall vi gärna komma i kontakt med dig! På Jurek samarbetar vi med flertalet spännande kunder inom offentlig sektor där du får chansen att växa, utvecklas och ha en riktigt rolig och intressant arbetsdag. Genom att bli en del av vårt nätverk kommer du ett steg närmare din drömtjänst - tillsammans ser vi över vilket ditt nästa steg är och arbetar för att nå dit tillsammans!

Vi vill nu komma i kontakt med konsulter inom ekonomi för våra kunder inom offentlig sektor. Du har kanske arbetat med liknande arbetsuppgifter: 

  • Löpande bokföring

  • Avstämningar i samband med månads- och årsbokslut

  • Bankavstämningar

  • Godkänna betalningar

  • Upprättande av momsdeklaration och arbetsgivardeklaration

  • Upprättande av med årsredovisningar

  • Analys

  • Rapportering

Din profil

För att trivas i rollen som konsult tror vi att du är trygg inom ditt kompetensområde och har vana av att arbeta som konsult inom offentlig sektor. Som person är du flexibel, konsultmässig, driven och har ett stort engagemang. Du är social och gillar mötet med olika människor och att få testa på nya utmaningar.

Du erbjuds

Du kommer att erbjudas möjligheten att få arbeta på spännande arbetsplatser inom offentlig sektor. Då varje uppdrag är unikt arbetar vi för att alltid skapa en perfect match för våra konsulter och kunder! 

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Elin Hellenius på elin.hellenius@jurek.se 

Om Jurek

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Dela detta jobb

logga
Jurek Public söker konsulter inom ekonomi till offentlig sektor!

Jurek