ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Junior Supply Chain / Supply Planner / Inköp till ledande bolag inom FMCG

Företag Bravura
Ort
Utgår

2022-12-06

Ansök nu

Junior Supply Chain / Supply Planner / Inköp till ledande bolag inom FMCG

Har du en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller logistik och är analytiskt lagd? Är därtill serviceinriktad och vill arbeta med logistikflöden? Här erbjuds du en utvecklande tjänst samtidigt som du får möjlighet att växa in i rollen.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Företaget är en ledande aktör inom FMCG och du kommer få mer information om företaget vid ett inledande samtal.

Arbetsuppgifter

I rollen ansvarar du i huvudsak för att planera, genomföra varuinköp och styra flöden av varor till företagets lager med fokus på att analysera för att optimera servicegrad, inleveranskapacitet, lageromsättningshastighet, kassationer och kostnader.
Du planerar och ansvarar fullt ut för de operativa inköpen från flertal leverantörer inom dagligvaruhandeln. Ditt dagliga arbete består av orderläggning, orderbevakning och förbättringsarbete. Du förväntas att på ett strukturerat och engagerat sätt agera på avvikelser i inköpsflödet genom att hitta lösningar för den utmaning som uppstått. Du ansvarar också för den proaktiva planeringen för att säkra ett bra varuflöde inför exempelvis planerade kampanjer, säsonger och sortimentsskiften.

I rollen har du ett stort kontaktnät och löpande kommunikation med leverantörer, transportörer, lagerverksamhet och inköpsfunktion.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Högskoleutbildning inom exempelvis logistik, ekonomi eller Supply Chain
• Goda kunskaper i Officepaketet främst inom Excel
• Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
• 1–2 års arbetslivserfarenhet från Supply Chain är meriterande

För att trivas i rollen är du resultatfokuserad, sätter upp höga mål för dig själv och arbetar hårt för att uppnå dessa. Vidare är du analytisk lagd och kan snabbt skapa dig en förståelse för siffror och har ett logiskt angreppssätt. Du gör beräkningar och analyserar utfall vilket kräver ett strukturerat och noggrant arbetssätt. Där till har du har ett öga för detaljer och eventuella avvikelser. Eftersom du i rollen har flera kontaktytor både internt och externt är du kommunikativ och trivs väl i samarbete med andra. Slutligen är du driven och initiativtagande gällande att genomföra förändringar och förbättra processer.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: nyexad, supply chain, supply planner, supply planning, logistik, inköp, operaitvt inköp, fmcg, livsmedel, logistics, varuförsörjning, stockholm, logistikkoordinator, planerare, kampanjer, lagersaldo, orderläggning, orderhantering, orderplanerare, service, varuflöde, varuinköp

Dela detta jobb

logo
Junior Supply Chain / Supply Planner / Inköp till ledande bolag inom FMCG

Bravura