ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Junior Supply Chain Manager till Dagab

Företag Bravura
Ort
Utgår

2022-12-06

Ansök nu

Junior Supply Chain Manager till Dagab

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Dagab har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Dagab en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom b.la. Hemköp, Willys, Snabbgross, Urban Deli och Apohem. De utvecklar även sina egna varumärken som Garant, Eldorado och Såklart. Dagab har en nyckelroll i Axfoods arbete med att ständigt effektivisera varuflödet genom att driva och utveckla koncernens sortiment, inköp och logistik. Dagab omsätter drygt 48 miljarder kronor (2020) och ingår i Axfood AB som är noterat på Nasdaq OMX Stockholm ABs Large Cap-lista. Verksamheten vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur man agerar mot sina medarbetare. På så sätt ger Dagab sina kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val. Hos Dagab får du möjlighet att vara med och påverka det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor, förstå då hur viktiga medarbetarna är för dom.

Här tillhör du teamet teamet Varuflödesförhandling bestående av 12 personer både juniora-, seniora Logistik- och Avtalsansvariga samt Transportupphandlare och du rapporterar till Chef för Varuflödesförhandling.

Arbetsuppgifter

Som Supply Chain Manager (SCM) kommer du huvudsakligen ansvara för de dagliga förändringarna i Dagabs varuflöden. Dina arbetsuppgifter kommer att vara mycket varierande, men inriktade mot att bibehålla hög funktionalitet i befintliga varuflöden, samt stötta utvecklandet av dessa varuflöden. Detta medför att du skapar stora kontaktytor dels mot inköpsaffären, men även mot den operativa verksamheten och övriga stödfunktioner. I och med detta får du god insyn i helheten av Axfoods affär, från leverantör, till butik och merparten av processerna däremellan.
Du kommer vara en del av ett team som brinner för att skapa bra inköpsvillkor och flexibel logistik. Teamet arbetar dagligen för att förbättra logistiken och inköpsvillkoren från leverantörerna.

Konkreta arbetsuppgifter:
• Ansvara för funktionalitet i upplägg med leverantörer och samarbetspartners
• Vara drivande i genomförandet av förbättringar i leveranskvalité
• Vara stöttande i, samt att i egen regi driva förhandling med leverantörer om korrigeringar i inköpsvillkoren
• Driva på för att hitta besparingsmöjligheter i leveransflödet

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Avslutad eftergymnasial utbildning med ekonomi – eller logistikinriktning
• Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
• Mycket goda kunskaper i Excel

Du är en social person som är duktig på att bygga långsiktiga relationer och har lätt för att skaffa nya kontakter. Som person är du nyfiken och du motiveras av att sätta igång och driva projekt framåt. Du är den som ser till att saker blir gjorda och är inte rädd för att ta egna initiativ för att nå dit du vill. Som person är du öppen inför förändringar och ser möjligheter snarare än problem. Du anpassar dig fort till nya situationer och tycker det är roligt med nya utmaningar. Du är en person som har förmågan att se detaljer i arbetet samtidigt som du kan se en helhet utifrån verksamheten för att utveckla affären med hjälp av ditt affärsmässiga angreppssätt.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Torsplan, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: dagligvaruhandeln, nyexaminerad, ekonomi, logistik, supply chain, supply chain manager, SCH, nyexad, stockholm, axfood, dagab

Dela detta jobb

logo
Junior Supply Chain Manager till Dagab

Bravura