ekonomijobb.se

logga

Junior supply chain-koordinator för uppdrag hos företag i Västerås

Företag ValueOne AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-27

Ansök nu

Junior supply chain-koordinator för uppdrag hos företag i Västerås

Junior supply chain-koordinator för uppdrag hos företag i Västerås

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Vi söker för vår kunds räkning en junior logistikkoordinator till ett konsultuppdrag hos ett internationellt bolag i Västerås. Efter avslutat uppdrag finns möjligheter till fast anställning hos kunden.

Om rollen

I rollen kommer du att koordinera order mot kunder samt även arbeta med en del operativt inköp. Du kommer också att delta i en del mindre projekt kring materialplanering och leverantörskontakter. För rätt person innebär detta en chans till vidareutveckling inom supply chain management med de fördelar som ett stort bolag verksamt på en internationell marknad kan erbjuda. 

Erfarenhet och kompetens

För uppdraget bör du ha något års erfarenhet av arbete inom logistik och/eller inköp. Uppdraget är lämpligt för dig som nyligen utbildat dig inom logistik, ekonomi eller inköp och är intresserad av att bygga på dina kunskaper inom supply chain management. Du är van att arbeta i olika affärssystem och har goda IT-kunskaper. Erfarenhet av SAP är önskvärt. Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift och är som person öppen, trygg och drivande.

Ansökan

Hantering av ansökningar sker löpande varför tillsättning kan ske tidigare än sista ansökningsdag. Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida på: https://valueone.se/aktuella-jobb/ Sista ansökningsdag är 27 april 2020. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Olof Widmark, 070 786 80 99.

Dela detta jobb

logga
Junior supply chain-koordinator för uppdrag hos företag i Västerås

ValueOne AB