ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Junior Redovisningskonsult till Aspia

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-01-10

Ansök nu

Junior Redovisningskonsult till Aspia

På Aspia hjälper vi Sveriges företagare att förverkliga sina drömmar, genom redovisning, lön och HR, skatt och rådgivning. Nu söker vi dig som vill vara med på vår resa! Här får du möjligheten att med ditt driv och engagemang utvecklas vidare i rollen som Redovisningskonsult, tillsammans med härliga kollegor.

Om tjänsten

Är du en driven och engagerad person med utbildning inom redovisning och är bra på att bygga och bibehålla långsiktiga relationer?

Till vårt kontor i Örebro, med start januari 2022, söker vi nu en junior redovisningskonsult som har möjlighet att växa tillsammans med oss.

Arbetsuppgifter

Ditt uppdrag

I rollen som junior redovisningskonsult på Aspia har du ett omväxlande och självständigt arbete, där du arbetar på olika kunduppdrag. Vi arbetar alltid i team och du kommer därmed ha ett nära samarbete med dina kollegor. Tillsammans ser vi till att ge en högkvalitativ leverans till kund och ger utvecklande input till varandra. Arbetet sker både på vårt eget kontor och ibland ute hos kund.

Arbetsuppgifterna består bland annat av:

 • Löpande bokföring
 • Kund- och leverantörsreskontra, momsrapportering
 • Månadsavstämningar och förberedande rapportering till kund
 • Förberedande bokslutsarbete
 • Hitta rätt digitala lösningar till våra kunder

På Aspia får du lära dig redovisningsyrket från grunden. Vi utmanar dig, stöttar dig och tror på dig!

Vi söker dig som

Vem är du?

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och gärna lite erfarenhet av arbete med liknande arbetsuppgifter. Vidare ser vi även att du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.

För att du ska trivas i rollen som redovisningskonsult tror vi att du är en positiv person som trivs i mötet med kunden och har lätt för att etablera förtroendefulla kontakter. Eftersom vi arbetar i team är det viktigt att du trivs med att arbeta i grupp samt har förmågan att samarbeta med andra. Vidare ser vi även att du har lätt för att anpassa dig till nya situationer samt har förmågan att arbeta med flera uppgifter parallellt.

Aspias sikte är inställt på att fortsätta leda digitaliseringen och tjänsteutvecklingen inom affärsnära tjänster. Vi hoppas att även du vill vara med och bidra till denna utveckling!

Vilka är vi?

Aspia är Sveriges ledande affärspartner inom redovisning, lön och affärsrelaterad rådgivning med 1 450 medarbetare på drygt 60 kontor i Sverige och närvaro i hela Norden. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig. Vi tror på framgång och mest på att företagare ska få ägna sig åt det dom är bäst på. Så hjälper vi till med resten. Mer information om oss finns på www.aspia.se

Du erbjuds

Vårt mål på Aspia är att ge dig som medarbetare den bästa tiden i din karriär och vi är måna om att privatliv och arbetsliv ska fungera. Hos oss får du arbeta med frihet under ansvar och flexibel arbetstid, samt kollektivavtal och bra förmåner. Vi tycker att det är viktigt att du känner dig stimulerad i din roll och arbetar därför strukturerat med medarbetarsamtal där du sätter mål och planer för din utveckling. Sist, men inte minst, får du ett härligt gäng kollegor med bred kompetens i ett socialt arbetsklimat! 

Vi har riktigt bra förmåner

 • Förstärkt föräldrapenning
 • Tjänstepension enligt kollektivavtal
 • Friskvårdsbidrag
 • Fokus på kompetensutveckling
 • Årsarbetstid som ger flexibilitet
 • Förebyggande hälsoförsäkring

Några snabba

 • Ort: Örebro
 • Område: Redovisning
 • Omfattning: Heltid
 • Sista ansökningsdatum: 2021-12-02

Övrig information

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work men du kommer att bli direkt anställd hos Aspia och deras önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Varmt välkommen med din ansökan! Urval och selektering sker löpande, och sista ansökningsdag är 2021-12-02.

Information om företaget

Aspia är en ledande aktör inom redovisning, lön, skatt och affärsrelaterad rådgivning med 1 450 medarbetare på drygt 70 kontor i Sverige och närvaro i hela Norden. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig.

Aspia är det självklara valet både för unga som söker sitt första jobb och för erfarna experter som vill ta ett steg vidare i karriären. Idéer och individer får växa hos oss i en inkluderande, rolig och kreativ miljö och det är på Aspia vi vill att du ska ha den bästa tiden i din karriär!

Dela detta jobb

Junior Redovisningskonsult till Aspia

Academic Work