ekonomijobb.se

Junior redovisningsekonom till vår kund i Västerås

Företag Brightby
Ort
Utgår

2019-09-30

Ansök nu

Junior redovisningsekonom till vår kund i Västerås

Vill du ingå i ett ungt växande bolag med stora ambitioner och stort kundfokus? Sök då denna tjänst hos oss som junior redovisningsekonom!

Brightby söker nu för kunds räkning en junior redovisningsekonom med kundansvar. Du kommer att tillhöra ett mindre team där du har kundansvar och sköter den löpande redovisningen i bolaget samt löneadministrationen. Företagskulturen är mycket god då det är högt i tak och god stämning. Glädje och skratt i kombination med eget ansvar och hårt arbete är vad som kännetecknar detta företag.

Rollen är bred så man får inte vara rädd för att kavla upp ärmarna och gilla att arbeta i team. Man kommer ha sina ansvarsområden men sedan är det viktigt att kunna hjälpa kollegor vid toppar. Du kommer att vara anställd som ekonomikonsult på Brightby och efter 6 månader finns det goda möjligheter att därefter rekryteras över till kund.

Vad kan vi som företag erbjuda dig?
På Brightby har du många kollegor med olika erfarenheter inom ekonomiområdet. Du träffar dina kollegor i olika forum, både mindre och större, och kan dela erfarenheter och ha roligt tillsammans. Brightby erbjuder tillsvidareanställning, livsstilsförmåner och friskvårdsbidrag och inte minst möjligheten att utvecklas i och utveckla våra kunders ekonomifunktioner.

Vi hoppas att du vill utvecklas tillsammans med oss och vara en del av Brightbys fortsatta utveckling!

Dina kommande arbetsuppgifter:

  •  Löpande bokföring
  • Kundansvar
  • Löneadministration
  • Kontorsadministration

Kvalifikationer och erfarenhet

  • Examen inom ekonomi på högskola eller universitet alt. KY-utbildning
  • Flytande i svenska och engelska, i tal såväl som i skrift
  • 1-2 års arbetslivserfarenhet som ekonom inom redovisning
  • Goda kunskaper i de olika programmen inom MS Office
  • – Fortnox och Visma är meriterade

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett genuint intresse för ekonomi, som drivs av personlig utveckling och att hjälpa våra samarbetspartners att nå sina mål.  Som person är du social, driven, ordningsam, flexibel och lösningsorienterad. Du vågar ta egna initiativ och är engagerad i ditt arbete. Vidare har du en prestigelös inställning och trivs med att arbeta både högt och lågt. För att trivas i rollen tycker du om att arbeta självständigt och med varierande arbetsuppgifter.

För att trivas som konsult hos oss är det viktigt att du uppskattar omväxling och utmaningar samt att du är duktig på att skapa kontakt och inge förtroende.

Start: Enligt överenskommelse
Placering:  Västerås
Omfattning: Tillsvidareanställning på heltid, med 6 månaders prövotid.

Dela detta jobb

Junior redovisningsekonom till vår kund i Västerås

Brightby