ekonomijobb.se

Logo

Junior Redovisningsekonom till välkänt bolag i Västerås

Företag Jurek Bemanning
Ort
Utgår

2019-09-27

Ansök nu

Junior Redovisningsekonom till välkänt bolag i Västerås

Arbetsbeskrivning

För kunds räkning söker vi nu självgående och kunnig redovisningsekonom till ett stort och välkänt bolag i Västerås. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående. I denna roll kommer du ingå i teamet Cash Accounting Flow som i sin tur ingår i ett större team om cirka 70 medarbetare. Kunden sitter i trevliga lokaler i centrala Västerås.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:

  • Bankavstämningar
  • Manuella utbetalningar
  • Fakturering
  • Andra typer av avstämningar inom bolaget
  • Andra sedvanligt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet från arbete med redovisning och som är van vid att arbeta i team. Vidare tror vi att du är noggrann, självgående och en lagspelare ut i fingerspetsarna. För att lyckas i denna roll tror vi även att du är en prestigelös person som inte är rädd för att hugga i där det behövs. Vidare behärskar du svenska och engelska i både tal & skrift.

Du erbjuds

En bred och varierande roll som Jr. Redovisningsekonom på ett stort och välkänt bolag. Tjänsten omfattar heltid med start omgående och är placerad på kundens kontor i Västerås. I denna roll kommer du att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning och uthyrd till kund som en del av vår konsultverksamhet.

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Mehdi Riahi på mehdi.riahi@jurek.se

Dela detta jobb

Logo
Junior Redovisningsekonom till välkänt bolag i Västerås

Jurek Bemanning