ekonomijobb.se

Logo

Junior redovisningsekonom till internationellt modebolag

Företag Jurek Bemanning
Ort
Utgår

2019-04-01

Ansök nu

Junior redovisningsekonom till internationellt modebolag

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en redovisningsekonom till vår kund, ett internationellt världsledande modeföretag med placering i Liljeholmen. Du kommer tillhöra deras redovisningsavdelning. Detta är ett konsultuppdrag med start i mars 2019 och löper ett år framåt.

Arbetsuppgifter:

• Fakturahantering

• Skapa betalningsförslag

• Initiera och genomföra bokningar

• Bokning av butikskostnader

• Kontoavstämningar

• Kommunikation och uppföljning av butiker avseende dagliga butiksrapporter

• Aktier och tillgångar

• Support till leverantörer och till andra funktioner inom organisationen

Vem är du?

Vi söker dig som har en relevant universitetsexamen inom ekonomi och/eller några års arbetslivserfarenhet av likande arbetsuppgifter. Du har god analytisk förmåga, är nyfiken och snabblärd. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Vidare ser vi även att du är serviceminded, social och en driven lagspelare. Har du dessutom erfarenhet från Microsoft Dynamics 365 och Excel ses det som meriterande.

Du erbjuds

Du erbjuds ett spännande uppdrag i en internationell arbetsmiljö på ett världsledande modebolag med högt i tak och passion för vad de gör. Detta är ett heltidsuppdrag med start i mars 2019 och som löper ett helt år framåt .

Du kommer att vara anställd i Jureks uthyrningsverksamhet. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Ansök på: www.jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Hersvall, sophie.hersvall@jurek.se.

Dela detta jobb

Logo
Junior redovisningsekonom till internationellt modebolag

Jurek Bemanning