ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Junior Redovisningsekonom till Hjärt- Lungfonden

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-29

Ansök nu

Junior Redovisningsekonom till Hjärt- Lungfonden

Hjärt- Lungfonden söker dig som vill arbeta i en organisation som präglas av ansvar och engagemang i en roll där du har möjlighet att bidra till förbättringar.

Den gemensamma drivkraften är att vi brinner för att ge människor längre och friskare liv. Vi letar därför efter en kollega som vill vara med och göra skillnad!

Arbetsbeskrivning

Hjärt-Lungfonden växer som organisation och kraven gällande ekonomisk rapportering och uppföljning till verksamheten blir allt viktigare. Ekonomiavdelningen som idag består av sex personer behöver nu förstärkning avseende redovisning. Effektiviseringsprocesser liksom nya arbetsprocesser för att möta nya krav är viktiga fokusområden för hela avdelningen just nu, där den här rollen blir en viktig förstärkning i våra löpande processer för inbetalningar och utbetalningar.

Du kommer arbeta från ax till limpa med leverantörsreskontra och kundreskontra. I arbetet med kundreskontra kommer du att ingå i en liten grupp för daglig avstämning med vår externa Gåvoservice som är som en kundservice. I dina uppgifter ingår också hantering av leverantörsfakturor, kontroll av kontering, ge support i leverantörfakturafrågor och kontering till verksamheten. Organisationen är i en tillväxtfas och du ges både möjlighet, men det ställs också krav att var behjälplig med att förbättra interna processer och flöden. Det finns också potential i att växa i denna roll och få mer ansvar i takt med att processer blir mer effektiva och automatiserade.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Löpande bokföring
  • Kund- och leverantörsreskontra (In- och utbetalningar)
  • Ekonomiadministration
  • Avstämningar
  • Bokslutsarbete
  • Avtalsadministration
  • Stötta ekonomiteamet och ekonomichef med förekommande ad hoc-uppgifter

Vem är du?

Vi söker dig som med några års vana vid löpande redovisning, kund och leverantörsreskontra och vill bidra till att utveckla och automatisera dessa processer. För att trivas i rollen tror vi att du är nyfiken, lösningsorienterad, prestigelös och tänker lite utanför checklistor och att göra listor. Du drivs av att få vara med och påverka ditt arbete och att arbeta självständigt, såväl som i team. Du drivs att jobba med ständig utveckling och kontinuerligt utmana gamla sanningar.

Du har minst 3 års erfarenhet i en liknande roll samt en akademisk examen inom ekonomi eller liknande. Du har goda kunskaper i Officepaketet (Excel) och vana att arbeta i ekonomisystem Visma Control och DCE är meriterande. Du talar och skriver både svenska och engelska flytande.

Du erbjuds

På Hjärt- Lungfonden strävar vi efter att göra skillnad där du kommer ha en viktig roll i vårt team. Du kommer att sitta i våra helt nya lokaler i Gamla Stan tillsammans med ca 50 medarbetare.
I den här rekryteringen samarbetar Hjärt- Lungfonden med Jurek Rekrytering och Bemanning. Tjänsten är på heltid med start omgående eller enligt överenskommelse. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande, tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag! Har du frågor är du välkommen att kontakta Marie Källström tel. 070-751 9343. Ansök på www.jurek.se.

Om verksamheten

Fler människor lider och dör av hjärt- och lungsjukdomar än av något annat, i Sverige och i världen. Gammal eller ung, rik eller fattig - vem som helst kan drabbas. Det gäller dig, dem du bryr dig om och varje människa du möter. Det gäller oss alla.

Hjärt-Lungfondens vision är en värld fri från hjärt- och kärlsjukdom. Ingen ska bli lämnad ensam med saknaden efter en mamma, en pappa, ett barn eller en partner. Det är den drömmen vi på Hjärt-Lungfonden kämpar för varje dag. Därför samlar vi in pengar till forskning och arbetar för ökad kunskap om forskningens betydelse. Verksamheten är helt beroende av gåvor från privatpersoner och företag. 2020 delade fonden ut ungefär 300 miljoner kronor till vinnande forskning.

Dela detta jobb

logga
Junior Redovisningsekonom till Hjärt- Lungfonden

Jurek