ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Junior redovisningsekonom till fackförbund i centrala Stockholm

Företag Bravura
Ort
Utgår

2022-12-06

Ansök nu

Junior redovisningsekonom till fackförbund i centrala Stockholm

Brinner du för ekonomi och har några års erfarenhet av redovisning och kund- och leverantörsreskontra? Är du en noggrann och strukturerad person som vill arbeta med siffror? Välkommen med din ansökan som redovisningsekonom till centrala Stockholm.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Företaget är ett välkänt fackförbund som är beläget i centrala Stockholm. De organiserar 110 000 medlemmar inom nio branscher. Deras viktigaste uppgift är att arbeta för bra löner och villkor på arbetsplatsen för alla medlemmar.

Arbetsuppgifter

I denna roll kommer du arbeta med hela flödet i ekonomiarbetet bl.a. kund- och leverantörsreskontra, redovisning av alla in- och utbetalningar och fakturafrågor. Du hanterar inkommande och utgående kund- och leverantörsfakturor, konterar och bokför utlägg och avstämningar. Du arbetar även med fakturafrågor och löpande uppgifter som med felsökning i fakturaflödet, där du utreder, analyserar och åtgärdar eventuella fakturaavvikelser. Vidare framåt kommer du även att lära dig löpande bokföring. Andra administrativa uppgifter kan också förekomma. Tillsammans med dina kollegor utgör du en viktig funktion för att skapa ett effektivt och välfungerande ekonomiarbete på företaget.

• Kund- och leverantörsreskontra
• Fakturahantering
• Balanskontoavstämningar
• Löpande bokföring

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Eftergymnasial utbildning i ekonomi, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
• Erfarenhet av kund- och leverantörsreskontra
• Delaktig vid bokslut
• Erfarenhet av något ekonomisystem, meriterande med kunskaper i Visma
• Kunskaper i Excel
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift

För att lyckas i rollen tror vi att du som söker är en person som vill ta ansvar för ditt eget arbete och driva det självständigt framåt. Ditt arbetssätt är strukturerat och du genomför dina arbetsuppgifter med god noggrannhet. Vidare ser vi att du har ett logiskt angreppssätt och en analytisk förmåga där du kan tänka abstrakt och komplext inom det ekonomiska området. Du kan snabbt skapa en förståelse för siffror och se eventuella fel.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Redovisningsekonom, ekonomiassistent, ekonomi, assistent, redovisning, löpande redovisning, redovisningsassistent, reskontra, leverantörsreskontra, kundreskontra, bokföring, löpande bokföring, månadsbokslut, fakturahantering, utlägg, Stockholm heltid

Dela detta jobb

logo
Junior redovisningsekonom till fackförbund i centrala Stockholm

Bravura