ekonomijobb.se

logga

Junior redovisningsekonom till Coop i Borlänge

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-05-30

Ansök nu

Junior redovisningsekonom till Coop i Borlänge

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare och vi drivs av uppgiften att ge alla tillgång till den goda maten. Vi är inne i en spännande förändringsresa mot att vara den goda kraften i mat-Sverige. Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,5 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja. Varje dag arbetar Coop för att göra vardagen bättre för dig och din familj.

Junior redovisningsekonom

Coop Butiker och Stormarknader, CBS, befinner sig i en spännande tillväxtresa varför vi nu ser behovet av att utöka vårt redovisningsteam i Borlänge!

Du kommer att tillhöra ett team som kommer bli totalt 12 personer på kontoret i Borlänge och du rapporterar direkt till redovisningschefen. I rollen som junior redovisningsekonom kommer du hantera den löpande bokföringen för ett antal aktiebolag som ingått franchiseavtal med Coop. Kontaktytorna i rollen är breda och du kommer att ha ett nära samarbete med externa kunder och internt inom Coop.

Arbetsuppgifter

I rollen som junior redovisningsekonom kommer du att arbeta i ett engagerat och drivet team med det gemensamma målet i fokus. Samtliga medarbetare i gruppen har som handläggare av redovisningen liknande arbetsuppgifter beroende på erfarenhet och roll.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta löpande bokföring, kund-och leverantörsreskontra och fakturabetalningar. Du kommer också hantera moms/arbetsgivardeklarationer, avstämning av balansposter, utskick av månadsresultat samt i övrigt stötta i sedvanligt förekommande arbetsuppgifter på en redovisningsavdelning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är gymnasieekonom eller vidareutbildad inom ekonomi, med minst ett års erfarenhet av att arbeta inom redovisning. Alternativt söker vi dig som är civilekonom med inriktning redovisning. Vidare ser vi att du har god datorvana i Excel, Word samt Powerpoint, har du dessutom erfarenhet av affärssystemet SAP är det ett plus.

Vidare tror vi att du trivs med att arbeta i team och har ett positivt samarbetsorienterat arbetssätt. Vi ser även att du är noggrann och strukturerad. För att vara framgångsrik i rollen tror vi att du är ansvarstagande, självständig och serviceminded som person.

Du erbjuds:

En utvecklande och självständig roll som junior redovisningsekonom på ett stort och välkänt bolag som präglas av framåtanda och engagemang. Detta är en tillsvidareanställning med start omgående. Tjänsten är placerad i Borlänge. I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning, varför du vid frågor är varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Hersvall på sophie.hersvall@jurek.se

Vi ser fram emot att få din ansökan senast den 16:e april. Vi kallar till intervjuer fortlöpande, och tar därför gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Coop är en av Sveriges största aktörer inom dagligvaruhandeln. Ända sedan konsumentkooperationens start 1899 har syftet varit att skapa medlemsnytta genom den samlade styrkan av medlemmarnas konsumtion. Coop ska erbjuda konsumenten prisvärda varor, ett hållbart attraktivt sortiment och tydliga butiksformat som utstrålar matglädje. Hållbarhet är en del av vårt DNA och vår affär. Coops hållbarhetspolicy, hållbarhetsstrategi och målsättningar styr vårt arbete. Coops vision är att vara den goda kraften i mat-Sverige. Det innebär bland annat att vi ska befinna oss i framkant med vårt miljö-och hållbarhetsarbete.

Dela detta jobb

logga
Junior redovisningsekonom till Coop i Borlänge

Jurek