ekonomijobb.se

För interimsuppdrag till bolag inom friluftsindustrin sökes nu en junior redovisningsekonom
Vi på Vindex söker nu en junior redovisningsekonom för interimsuppdrag hos en av våra kunder. Uppdraget förväntas starta snarast möjligt och pågår under ca 4 månader. Arbetsuppgifterna är breda och består främst att stötta både ekonomiassistenterna och redovisningsekonomen med varierat redovisningsarbete. Rapportering sker till redovisningschefen.

Placering: Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som junior redovisningsekonom till bolag inom friluftsindustrin
Kund- och leverantörsreskontra
Löpande redovisning
Skatterapportering
Utredningsarbete
Avstämningar
Delaktig i bokslut
Stötta avdelningen med diverse ad hoc-uppgifter
För detta uppdrag söker vi dig som är driven engagerad och arbetsvillig. Du har en positiv och prestigelös inställning samt att du är serviceminded och hjälper gärna dina kollegor vid behov. Därtill har du ett noggrant och strukturerat arbetssätt och trivs i en bred roll.

Kvalifikationer för rollen som junior redovisningsekonom till bolag inom friluftsindustrin
Relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi
Minst 1-2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
Goda systemkunskaper
Van användare av Office-paketet
Mycket goda kunskaper i engelska och svenska
Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange ref FÅEKASS656. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Fanny Åberg vid fler frågor kring rollen.

Vindex är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Junior redovisningsekonom till bolag inom friluftsindustrin

Företag Vindex AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-06

Ansök nu

Dela detta jobb